Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Było tam coś w rodzaju rodzinnego zjazdu... Chłopak przywiózł narzeczoną lub dziewczynę do rodzinnego domu. Grali tam w gry planszowe.. Pojawiła się też była dziewczyna tego chłopaka i dawne uczucie wróciło.. Był trochę chyba skłócony z bratem.. Wiem, że chodzili na koniec po jakimś lesie i był tam niedźwiedź.....

Ogólnie szukam serialu w którym grupa ludzi możliwe że z czasów 19 w. Przenosi się albo cofa w czasie do czasów dinozaurów w każdym razie pamiętam że byli w tropikach i szukali sposobu na powrót do domu w między czasie spotykały ich różne przygody acha no i przenieśli się jakimś samolotem jeśli ktoś kojarzy bardzo...

Jakiś czas temu oglądałem film o 2 znajomych którzy podajże trafili do domu bogatego mężczyzny w którym on dawał im do wykonania zadania za określoną ilość pieniędzy. Może ktoś kojarzy ten film?

1. W domu jest niania dziecka. Rodzice umieszczają w pluszowym miśku małą kamerkę szpiegowską, aby obserwować sytuację w domu. Jest zbliżenie do obiektywu w oku pluszaka. Później na zebraniu dowodów opiekunka zostaje osądzona, być może niewinnie. Była dobra pogoda na scenerii filmu - słonecznie.

2. Grupka dzieci ma...

więcej

Od dłuższego czasu szukam pewnej bajki animowanej.
Nie pamiętam ani tytułu, ani imion postaci, jedyne co, to lekki zarys fabuły.
Głównymi bohaterami byli dwaj bliźniacy.
Bajka opowiada o otwarciu świata potworów, przez niezdarnego kolegę bliźniaków.
Chłopak nadepnął 3 razy na przerwę między kaflami czym otworzył...

więcej

Witam. Szukam filmu który oglądałem mając 10 lat. Pamiętam tylko koniec, który utkwił mi w pamięci. Zakończenie wyglądało mniej więcej tak: Walczy dwóch karateków, dobry i zły. Ten dobry zwycięża i zabija złego. Gdy jeszcze walczą, ten dobry wbija temu złemu nóż bądź miecz w brzuch. Kojarzę jeszcze motyw zegarka,...

Witam wszystkich, szukam filmu w którym główny bohater poleciał do dżungli w Ameryce południowej i przywiózł z niej kilka indianek z plemienia kanibali ,które zamieszkały z nim . Kobiety te zabiły i zjadły głównego bohatera ,dokładnie ugotowały z niego obiad .Film ten oglądałem...

więcej

Witam szukam filmu, w którym występował wirus który zamieniał ludzi w takie zombie ze w ogóle nie mrugali i zarażali zdrowych śliną. Zarażeni nie mogli spać gdyż w czasie snu ten wirus rozwijał się najszybciej

Matka i córka uciekły od męża/ojca tyrana, Trafiły na farmę jakiejś kobiety która udawała że chce im pomóc, potem okazało się że ona tak naprawdę porywała kobiety z tras/dróg, bo matka tej dziewczyny zakradła się w nocy do szopy i znalazła pełno walizek pełnych żeczy, kiedy ta co chciała im „pomóc” się o tym...

jakie znacie i polecacie ?