Było tam coś w rodzaju rodzinnego zjazdu... Chłopak przywiózł narzeczoną lub dziewczynę do rodzinnego domu. Grali tam w gry planszowe.. Pojawiła się też była dziewczyna tego chłopaka i dawne uczucie wróciło.. Był trochę chyba skłócony z bratem.. Wiem, że chodzili na koniec po jakimś lesie i był tam niedźwiedź.....
Ogólnie szukam serialu w którym grupa ludzi możliwe że z czasów 19 w. Przenosi się albo cofa w czasie do czasów dinozaurów w każdym razie pamiętam że byli w tropikach i szukali sposobu na powrót do domu w między czasie spotykały ich różne przygody acha no i przenieśli się jakimś samolotem jeśli ktoś kojarzy bardzo...
Jakiś czas temu oglądałem film o 2 znajomych którzy podajże trafili do domu bogatego mężczyzny w którym on dawał im do wykonania zadania za określoną ilość pieniędzy. Może ktoś kojarzy ten film?
1. W domu jest niania dziecka. Rodzice umieszczają w pluszowym miśku małą kamerkę szpiegowską, aby obserwować sytuację w domu. Jest zbliżenie do obiektywu w oku pluszaka. Później na zebraniu dowodów opiekunka zostaje osądzona, być może niewinnie. Była dobra pogoda na scenerii filmu - słonecznie.
2. Grupka dzieci ma...
Od dłuższego czasu szukam pewnej bajki animowanej.
Nie pamiętam ani tytułu, ani imion postaci, jedyne co, to lekki zarys fabuły.
Głównymi bohaterami byli dwaj bliźniacy.
Bajka opowiada o otwarciu świata potworów, przez niezdarnego kolegę bliźniaków.
Chłopak nadepnął 3 razy na przerwę między kaflami czym otworzył...
Witam. Szukam filmu który oglądałem mając 10 lat. Pamiętam tylko koniec, który utkwił mi w pamięci. Zakończenie wyglądało mniej więcej tak: Walczy dwóch karateków, dobry i zły. Ten dobry zwycięża i zabija złego. Gdy jeszcze walczą, ten dobry wbija temu złemu nóż bądź miecz w brzuch. Kojarzę jeszcze motyw zegarka,...
Witam wszystkich, szukam filmu w którym główny bohater poleciał do dżungli w Ameryce południowej i przywiózł z niej kilka indianek z plemienia kanibali ,które zamieszkały z nim . Kobiety te zabiły i zjadły głównego bohatera ,dokładnie ugotowały z niego obiad .Film ten oglądałem...
więcejWitam szukam filmu, w którym występował wirus który zamieniał ludzi w takie zombie ze w ogóle nie mrugali i zarażali zdrowych śliną. Zarażeni nie mogli spać gdyż w czasie snu ten wirus rozwijał się najszybciej
Matka i córka uciekły od męża/ojca tyrana, Trafiły na farmę jakiejś kobiety która udawała że chce im pomóc, potem okazało się że ona tak naprawdę porywała kobiety z tras/dróg, bo matka tej dziewczyny zakradła się w nocy do szopy i znalazła pełno walizek pełnych żeczy, kiedy ta co chciała im „pomóc” się o tym...