Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

użytkownik usunięty

Widziałam na YouTube urywek; karłowaty mężczyzna z opaską na oku za szybą w więzieniu kładzie rękę w celu zbliżenia do osoby po drugiej stronie a gdy tamta wyciąga dłoń by odwzajemnić gest ten pokazuje środkowy palec... Proszę o tytuł filmu.

dzien dobry,szukam tych wersji: demons 1985,hogans;heroes 1965-1971,the story of ricky
1991,,captain planet and planeteers
1990-1996 dubbing polski sezony 3-6,the ,,fist of legend 1994,
Zhong Nan
Hai bao
biao
1994,incident 1967,When
Danger Follows You Home 1997
snow bear
1970(oczywiscie wszystko...

Witam , poszukuje filmów z motywem lotnictwa najlepiej w czasie II wojny światowej
coś w stylu :
- Eskadra "Czerwone ogony" (2012)
- Pearl Harbor (2001)
- Dunkierka (2017) [To już mniej mi sie podobało ]

Licze na waszą pomoc

Witam od kilku dni szukam nieudolnie jak widać filmu... nie wiele z niego pamiętam, bo oglądałem go ładnych kilka lat temu, w każdym bądź razie pamiętam parę scen, które mam nadzieję komuś coś powiedzą. Ogólnie filmy był o zdradach, było w nim chyba 3 braci lub przyjaciół oraz ich partnerki, i każdy miał tam romans,...

więcej

Witam... Szukam filmu, ale niestety nie kojarzę na chwilę obecną żadnego aktora.. tyle co z niego pamiętam:
- Nastolatka przyjeżdża do domu (chyba) swojego kuzynostwa... nie wiem czy dobrze kojarzę... Ale był tam chłopiec i dziewczynka. Nie kojarzę dobrze, ale ojca nie było.
- W powietrzu "wisi" wojna. Mama dzieci do...

więcej

Witam... Szukam filmu którego tytułu nie pamiętam, a widziałem go około siedem może osiem lat temu.

Co pamiętam z filmu:

Film opowiada o tym jak ludzkość osiągnęła duży poziom w zakresie technologii ale z nieznanych przyczyn upadła a na jej pozostałościach powstała nowa dosyć prymitywna cywilizacja.

Główny...

Hej, od dawna męczy mnie film, który oglądałam w latach 90. Sceneria pustynna, jak się okazało przyszłość Ziemi. Film opowiadał o grupie (plemię, miasto) kobiet, które walczyły o wpływy ze słabiej zorganizowaną osadą mężczyzn. Na początku w walce ginie królowa kobiet i jej miejsce zajmuje córka, blondynka. Zakochuje...

więcej

Film horror albo triler o 2 dziewczynach wiek 14/16 które poznają jakiegoś chłopaka przez internet spotyka się z nim jedna z dziewczyn i zostaje porwana i zabita potem dzieje się to samo z 2 koleżanką pod koniec filmu jest puszczona taśma jak ta jedna dziewczyna jest zgwałcona a potem wrzucona do niebieskiej beczki i...

więcej

Film o niezbyt rozgarniętym facecie, który zabija po pijaku prostytutkę lub tancerkę go-go, nie pamięta tego i ląduje w więzieniu. Tytuł to coś w rodzaju "eling" czy jakoś tak...

Szukam Filmu!!!
Jakiś chłopak (wiek 15-17 lat) przyleciał z jakiegoś ciepłego kraju, gdzie ze swoim dziadkiem serfował na desce po falach do jakiegoś zimnego kraju. Poznaje tam grupkę osób którzy jeżdżą na nartach i udaję się z nimi na narty. Jeździli tam na górze podzielonej na dwie części- Narciarzy i...