Witam wszystkich,szukam filmu w którym konwój policjantów wiózł kobietę-świadka koronnego,i konwój wpadł w zasadzkę bandytów,wywiązała się strzelanina,główny bohater filmu miał blond włosy.Pamiętam że film jest z 1988 roku i kiedyś 15-13 lat temu kilka razy leciał wieczorem na Polsacie.
Nie wiem czy można wrzucać tu linki do innych stron, ale chyba nie? co? Więc jeśli nie można opiszę scenę, która została wrzucana przez jedną osobą na jedną stronę, ale niestety nie ma z nią kontaktu, więc nie poda tytułu.
W sumie to nie wiem nawet czy to film, ale scena wygląda tak: Siwy, około 60 letni facet idzie...
Może mi ktoś z was polecić jakies niemieckie filmy obyczajowe o średniej klasie może akcja dziać się na wsi. Nie ma znaczenia z którego roku.
Ktoś wie może kiedy będzie (lub czy będzie [i gdzie jeśli już]) dostępny odcinek Pory na Przygodę ,,Diamenty i cytryny"?
Przegapiłam premierę...ಥ_ಥ
Młoda dziewczyna poślubia bogacza (film na pewno nie jest stary) akcja trochę w tylu filmu kostiumowego. Na plaży poznaje majora/pułkownika wraz z żoną, jej mąż bardzo często wyjeżdża i z czasem zaczyna się spotykać z tym majorem. Z tego co pamiętam na schadzki z nim zabiera psa robią to w jakiejś opuszczonej szopie na...
więcej
Szukam filmu, z którego pamiętam kilka scen tylko:
-małe miasteczko, które nawiedziła fala upałów, głowny bohater młody chłopak wybija szybę w nocy w sklepie z wentylatorami, siedzi na krześle przed wystawą i się chłodzi wentylatorem z wystawy
-łapie go szeryf i wsadza do celi na noc, bo chłopak miał juz na...
Szukam filmów o przemocy/prześladowaniu w szkole między dziewczynami.
Coś na wzór : https://www.filmweb.pl/film/Bolesna+przesz%C5%82o%C5%9B%C4%87-2014-702854
Witam.
Prośba o pomoc w odnalezieniu tytułu.
Poszukuję filmu, który oglądałem w latach 90tych.
Jest młody zbuntowany chłopak - przystojniacha, chyba blondyn.
Akcja filmu dzieję się w jakimś internacie czy szkole dla chłopców, a może to było jakeiś więzienie dla nastolatków..
Plenery to prerie stanów, małe...
Witam. Kilka miesięcy temu wpadłam na film jednak nie pamiętam tytułu. Było to o chłopaku który zaczynał naukę w collegu i tam zakochał się w dziewczynie, jednak ona chciała tylko przyjaźni. Grali razem w koszykówkę, po ukończeniu szkoły on wyjechał do swojego kraju jak się okazało był księciem (hindus czy coś w tym...
więcej