Szukam dwóch filmów, z których mało pamiętam
1. Film z lat 80/90, matka z synem (albo z dwoma synami) pojechała do jakiejś rodziny(chyba ciotki) w odwiedziny. Pamiętam dokładnie scenę, w której syn siedzi z matka i prawdopodobnie ciotka w salonie i zapala papierosa, a matka wyrywa mu go z ręki i wyrzuca. Syn ogólnie...
Witam!
Mam małe pytanko i mam nadzieję, że mi pomożecie:)
Mianowicie, szukam tytułów filmów, lub tytuły sztuk teatru telewizyjnego o tematyce Powstania Warszawskiego. Mogą to być filmy fabularne, jak i dokumentalne.
Pozdrawiam:)
Witam, szukam pewnego filmu. Pamiętam tylko jedna scene. Kobieta lezala w lozku i przytulila sie niby do swojego meza. Nagle jednak jej maz wrocil z toalety i zapalil swiatlo, a kobieta zorientowala sie, ze przytulala cos lub kogoś innego niz swojego meza. Prosze o pomoc w znalezieniu filmu
to azjatycki horror ale nie znam jego tytulu , jego fabula tez jest mi mało znana , opiera sie głownie , na zabijaniu po kolej następnych bohaterów torturując ich tak jak było to np w filmie bez litości, cos tez podobnego do schodów życzeń ale to chyba nie to kojarzy mi sie coś w tytule słowo diabla;; film mial na...
więcejSzukam świetnego filmu o tematyce giełdowej. Nie pamiętam tytułu. Główną bohaterką była blondynka w średnim wieku. Pracowała dla jakiejś firmy. Jej zadaniem była ocena firm przed wejściem na rynek, żeby ustalić mniej więcej jaka będzie cena akcji danej firmy. Jakiś czas temu miała jakąś "wpadkę", nie wyszła jej jakaś...
więcejSą jakieś strony gdzie można przekazywać pomysły na film? Patrząc na popkulturę to ciągle są powtarzane pomysły i nie wiem, czy twórcy tak robią, bo to się sprzedaje, czy brakuje im pomysłu.