Na wstępie powiem, że ten film to nie anatomia zemsty. Dwóch gości porywa kobietę. Jeden jest powiedzmy twardzielem drugi nie za bardzo. Po pewny czasie gdy okup nie zostaje wpłacony ów kobieta z nimi "romansuje".
Film dotyczy sprawy żydowskiej w nazistowskich Niemiec. Do jakieś rezydencji zjeżdżają się najwyżsi dygnitarze i debatują na temat tego co zrobić z Żydami.
Hej, niestety nie pamiętam tytuł filmu który kiedyś oglądałam, w każdym razie: Pewna grupa ludzi spotkała sie w domu, jakiś chyba letniskowym, i tam grali w taką gre gdzie kazda osoba losowała jakąs rolę a następnie ją odgrywali. Była potem tez taka sytuacja gdzie ktoś zaczą dusić dziewczynę a następnie uciekł....
nie mogę znaleść horroru w kórym chłopak z dziewczyną lub rodzina wprowadzają się do domu po pewnym czasie ich pies znalazł w łazience jakiś czarny ślad a potem chyba mu coś się stało i nie wiem czy to też z tego filmu ale dziewczyna znajduje w swojej szafie ślady zadrapań. jeśli ktoś wie co to za film niech poda w kom...
więcej
najlepiej żeby to były filmy fabularne z dużą iloscią ujeć na przyrodę, krajobrazy, ruiny Szkockie.
Mogą być też dobre dokumenty.
na wstępie powiem, że nie chodzi o anatomię zemsty. Dwóch gości porywa żonę. Jeden bysior drugi raczej nie. Po jakimś czasie porwana się do nich przywiązuje.
Oglądałam go w telewizji dawno temu. Była to seria typu okruchy życia, tylko na TVN z tego co pamietam. Porwano kobiecie córkę i męża. Porywacz kontaktował się z nią telefonicznie. Pod koniec filmu kobieta musiała wybrać które z nich ocalić - córkę czy męża. Wiem, ze niewiele pamiętam, ale z góry dzięki za tytuły
Witam dziś w tv widziałem zapowiedź filmu, lecz zapomniałem tytułu. Film opowiadał o za razie lub jakimś wirusie który atakuje tylko dzieci. Rząd chcąc uchronić ocalałe dzieci zamyka je w obozie. Później okazuje się że mają nadprzyrodzone moce.