Oglądałem ten film dawno temu i pamientam Że było tam połączenie kung fu i magi a jeden z bohatarów ktury na pączątku filmu nie był bardzo warznom postaciom w filmie i uczyła się stylu otwartej dołni czy jakoś tak nie pamiętam dokładnie
Ps. Przepraszam za gramatyke
1.Pamiętam tylko końcową scenę. na pustynię pojechało 2 detektywów (chyba) gdzie mieli spotkać zabójcę. Morderca miał pudełko w którym jak się okazało była głowa żony jednego z detektywów. Na miejsce jechało już kilka radiowozów aby złapać mordercę lecz jeden z detektywów nie mogąc powstrzymać żądzy zemsty postanawia...
więcejWitam, już nie pamiętam dokładnie kiedy czy to było pół roku temu czy rok ale oglądałam zwiastun filmu. Raczej thriller. Młoda kobieta uwięziona w szpitalu psychiatrycznym, akcja dzieje się w w latach 30-40 w USA. Szpital bardzo ładnie położony. W zwiastunie jeszcze był wypadek samochodowy chłopaka który chciał ratować...
więcejWitam, chodzi mi o film o starszym małżeństwie w którym u kobiety z czasem postępuje choroba, a mąż nie nie może sobie poradzić z opieką na nią. Znęca się nad żoną. Film prawdopodobnie francuski.
Niewiele z niego pamiętam, film mógł być z lat 80 lub 90, głównym antagonistą był czarny ninja z afro, w charakterystycznym czerwonym stroju. Bodajże wszyscy nazywali go Szogunem. Główny bohater musiał go przezwyciężyć na końcu.
Spam chiński zalega godzinami, a moderator chuja pali i udaje że tego nie widzi.
Ale mój wpis szybko zobaczy i usunie łajza.
Wydaje mi się, że była to bajka na kasetach vhs. Opowiadała o królikach. Na początku jeden królik postanawia uciec i chowa się w skrzynce na listy ale nie może z niej wyjść i kiedy przychodzi listonosz to nie zauważa i pakuje do worka z listami tego królika. Królik musi znaleźć drogę powrotną do domu,
1. Występowała na pewno Debby Ryan (ostatnio też w serialu na Netflixie ;)). Miała urodziny. W jej domu rodzinnym zagnieździły się szerszenie (czy też osy) i musiała go wraz z rodzicami opuścić. Rozwiedli się. Na jej marzenie po zdmuchnięciu 13-stej świeczki spełniło się jej marzenie. Środowisko nie akceptowało jej po...
więcej
Z grubsza chodziło tam o to, że jakiś świadek/gangster który postanowił zacząć sypać jest zabunkrowany na najwyższym piętrze jakiegoś ekskluzywnego hotelu. Za jego głowę zostaje wystawiona nagroda i cała masa zabójców próbuje go dopaść powoli eliminując siebie nawzajem.
Jedna ze scen jaką pamiętam, to z dwiema...