Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Oglądałem ten film dawno temu i pamientam Że było tam połączenie kung fu i magi a jeden z bohatarów ktury na pączątku filmu nie był bardzo warznom postaciom w filmie i uczyła się stylu otwartej dołni czy jakoś tak nie pamiętam dokładnie
Ps. Przepraszam za gramatyke

1.Pamiętam tylko końcową scenę. na pustynię pojechało 2 detektywów (chyba) gdzie mieli spotkać zabójcę. Morderca miał pudełko w którym jak się okazało była głowa żony jednego z detektywów. Na miejsce jechało już kilka radiowozów aby złapać mordercę lecz jeden z detektywów nie mogąc powstrzymać żądzy zemsty postanawia...

więcej

Witam, już nie pamiętam dokładnie kiedy czy to było pół roku temu czy rok ale oglądałam zwiastun filmu. Raczej thriller. Młoda kobieta uwięziona w szpitalu psychiatrycznym, akcja dzieje się w w latach 30-40 w USA. Szpital bardzo ładnie położony. W zwiastunie jeszcze był wypadek samochodowy chłopaka który chciał ratować...

więcej

Witam, chodzi mi o film o starszym małżeństwie w którym u kobiety z czasem postępuje choroba, a mąż nie nie może sobie poradzić z opieką na nią. Znęca się nad żoną. Film prawdopodobnie francuski.

Niewiele z niego pamiętam, film mógł być z lat 80 lub 90, głównym antagonistą był czarny ninja z afro, w charakterystycznym czerwonym stroju. Bodajże wszyscy nazywali go Szogunem. Główny bohater musiał go przezwyciężyć na końcu.

Spam chiński zalega godzinami, a moderator chuja pali i udaje że tego nie widzi.
Ale mój wpis szybko zobaczy i usunie łajza.

Wydaje mi się, że była to bajka na kasetach vhs. Opowiadała o królikach. Na początku jeden królik postanawia uciec i chowa się w skrzynce na listy ale nie może z niej wyjść i kiedy przychodzi listonosz to nie zauważa i pakuje do worka z listami tego królika. Królik musi znaleźć drogę powrotną do domu,

zna ktos?

1. Występowała na pewno Debby Ryan (ostatnio też w serialu na Netflixie ;)). Miała urodziny. W jej domu rodzinnym zagnieździły się szerszenie (czy też osy) i musiała go wraz z rodzicami opuścić. Rozwiedli się. Na jej marzenie po zdmuchnięciu 13-stej świeczki spełniło się jej marzenie. Środowisko nie akceptowało jej po...

więcej

Z grubsza chodziło tam o to, że jakiś świadek/gangster który postanowił zacząć sypać jest zabunkrowany na najwyższym piętrze jakiegoś ekskluzywnego hotelu. Za jego głowę zostaje wystawiona nagroda i cała masa zabójców próbuje go dopaść powoli eliminując siebie nawzajem.
Jedna ze scen jaką pamiętam, to z dwiema...