Witam dziś w tv widziałem zapowiedź filmu, lecz zapomniałem tytułu. Film opowiadał o za razie lub jakimś wirusie który atakuje tylko dzieci. Rząd chcąc uchronić ocalałe dzieci zamyka je w obozie. Później okazuje się że mają nadprzyrodzone moce.
Hej! Kiedyś oglądałam jakiś azjatycki film (nie napiszę konkretnie jakiej produkcji), prawdopodobnie lata 95-05? To był taki dramat o lasce, która jak na azjatyckie kanony była jakoś super piękna. Aż tak, że każdy na nią leciał. Tak jej to weszło na psyche, że chciała się "obrzydzić" - głodziła się, nie dbała o siebie,...
więcejDzień dobry. Przychodzę z dosyć dziwnym pytaniem. Szukam typowego amerykańskiego filmu, z typowym amerykańskim badassem, który mieszka na typowym amerykańskim przedmieściu. Najlepiej jakby był na netflixie lub hbo. Z góry dziękuje za odpowiedź :>
która dekada była waszym zdaniem najbardziej owocna ,jak dla mnie zdecydowanie lata 70
kolejność przypadkowa
-Lot nad kukułczym gniazdem 10/10
-Mechaniczna pomarańcza 10/10
-Ojciec Chrzestny 10/10
-Ojciec Chrzestny 2 10/10
-Czas Apokalipsy 10/10
-Taksówkarz 10/10
-Łowca Jeleni 10/10
-Barry Lyndon...
Glowny bohater mezczyzna prawdopodobne dostal zegarek w spadku po dziadku fabula opiera sie na zegarku ktory zatrzymywal czas. Osatni raz ogladalem 10lat temu prosze o pomoc :((
Cześć, szukam pewnego filmu, tylko, ze mam bardzo skromny zarys, tego o czym jest. Pamiętam, że film miał chyba trochę dreszczowy charakter. Scena jaką pamiętam przedstawia jakąś starą panią/babcię, która próbuje wykąpać dziecko w wannie, w której jest wrzątek, na szczęście rodzicom (albo tylko matce, nie pamiętam...)...
więcejWitam, poszukuje jak w temacie filmów z tzw. "Kosmicznego Sci-Fi... Choć dla mnie to jest to właściwe Sci-Fi, a ta druga kategoria to ziemskie Sci-Fi. Jednak większość w niej postrzega to normalne i wydziela kosmiczne. Tak czy owak.. Jestem ogromnym fanem gatunku, zwłaszcza kosmicznego.. zawsze fascynowały mnie podróże...
więcej