Poszukuję filmu w którym kobieta odkrywa ze jaj mąz lub narzeczony założył konto na portalu randkowym.
Dowiadujac sie o tym zaklada falszywe konto pisza ze soba ale on nie wie ze to jego żona . Umawiaja sie na sex ona przychodzi do niego zawsze wieczorem w sexi bieliznie ale pod warunkiem ze bedzie wyłączone...
szukam filmu horror starszy o sekcie ktore sie podpala w domu przezywa tylko jedna kobieta a pozniej przesladuje ja powiem tak szef tej sekty w snach zeby sie zabila prosze o pomoc
Gdzie znajdę napisy PL do tego filmu, albo DVD z napisami PL ? Ten film był emitowany w telewizji polskiej z napisami. Może ktoś wie, gdzie go znajdę z tymi napisami PL.
Cześć, szukam pewnego filmu, tylko, ze mam bardzo skromny zarys, tego o czym jest. Pamiętam, że film miał chyba trochę dreszczowy charakter. Scena jaką pamiętam przedstawia jakąś starą panią/babcię, która próbuje wykąpać dziecko w wannie, w której jest wrzątek, na szczęście rodzicom (albo tylko matce, nie pamiętam...)...
więcejszukam starszego horroru o sekcie ktora popelnia samobojsto masowe przezywa tylko jedna babka a pozniej szef sekty niezywy przesladuje dziewczyne w snach i chce zeby ta sie zabila
Szukam filmu
Pięć lat temu oglądałam film który chciałabym jeszcze raz oglądnąć niestety nie znam jego tytułu.
Dziewczyna chorująca chyba na depresje musi wyjechać do dziadków. Tam poznaje jakiegoś chłopaka zakochuje się on nie może znieść że zmaga się z depresją. Kiedy zabiera ją na statek ona się topi ja on ją...
Witam, chciałbym prosić o pomoc w znalezieniu filmu który oglądałem dawno temu, a ni cholery nie moge go znaleźć. Informacji mam niewiele bo jak już wspomniałem oglądałem go kilka lat wstecz. W pewnej dzielnicy zamieszkuje sobie szczęśliwa rodzinka z pieskiem, lecz wszystko niszczy ruda, grubsza, niższa sąsiadka która...
więcejHej! Jedyne co pamiętam to wygląd aktorow, garł tam mężczyzna ubrany w czarną skórzaną kurtkę, miał brązowe włosy postawione do góry i kobieta blondynka z włosami do ramion, taka burza włosów. Pamiętam że przed kimś uciekali i chowalk się w hotelu, jest to film z lat 90 lub 80 góra 2001/2003. Myślę że film jest...