Hejka, oglądałam kilka lat temu horror, którego tytułu już nie pamiętam.
Opowiadał on o rodzinie (matka i jej dzieci) którzy wyprowadzili się do jakiegoś domu na uboczu. W okolicy był nawiedzony kościół, gdzie jakiś koleś robił badania - zbierał kielichy, coś przy ołtarzu robił. W kościele mieszkała jakaś...
Witam, słyszałem kiedyś o takim filmie sci-fi i byłem przez długi czas przekonany że to był interstellar ale właśnie skończyłem go oglądać, nie zawiodłem się ale jednak to nie to czego szukałem.
Nie wiem gdzie ale jakoś koleś gadał o filmie w którym ludzkość przymierzała się do zaatakowania obcej planety, obesrwowali...
Poleci ktoś jakiś mega dobry horror na noc? By był jakiś dreszczyk w nim, akcja jakaś po prostu coś co będę oglądać z zainteresowaniem i nie znudzi się po paru minutach
Czy ten film https://www.imdb.com/title/tt6409762/?ref_=fn_al_tt_1 to to samo co na filmwebie https://www.filmweb.pl/film/Primal+Rage%3A+The+Legend+of+Oh-Mah-2018-807959 tylko pod innym tytułem?
《诚招代理》Q/微308057815办理美国毕业证、美国文凭、国外文凭、美国学历认证、美国大学毕业证、美国成绩单、美国大学学位证/留信网认证/国外毕业证书/国外 学历证书/国外公证/美国学位证书/留学回国证明/澳洲毕业证/澳洲文凭/澳洲大学毕业证/澳洲学历证书/澳洲认证/澳洲diploma/澳洲成绩单/澳洲留学证明/澳洲 留学文凭/加拿大毕业证书/加拿大文凭/加拿大大学毕业证/加拿大成绩单/加拿大学历认证/加拿大学历证书/加拿大diploma/加拿大认证/温哥华多伦多约克文凭co llege/美国毕业证/美国文凭办理/美国大学毕业证/美国学历证书/美国认证/美国diploma/美国假文凭fake diploma...
《诚招代理》Q/微308057815办澳洲毕业证/澳洲文凭/澳洲学历认证/国外文凭|澳洲大学毕业证/学历证书/澳洲学位证书/澳洲成绩单/澳洲留学回国证明/留信网 认证/办阿德莱德大学毕业证文凭毕业证、MQ,CQU,UNSW毕业证、成绩单、使馆、教育部认证信/办USYD/UNSW/MQ/UTS/...
Ponawiam temat. Akcja toczyła się głównie w lunaparku, gdzieś na wybrzeżu zdaje się północnej Ameryki. Tam był taki chłopiec i tam czas spędzał z takim jakby mechanikem tych urządzeń. Ten mechanik był czarnoskóry to wiem bankowo. Była taka akcja, gdzie awarii uległ symulator podczas jazdy i ten mechanik tam poleciał...
więcejWitam, szukam filmu który oglądałem bardzo dawno temu. Prawdopodobnie był to jakiś film azjatycki. Jakiś mistrz wychowywał i szkolił w walce kilkanaście dzieci (sierot?), które w pewnym etapie szkolenia miały dobrać się w pary ze swoim najlepszym przyjacielem. Po dobraniu się dzieci miały zabić swojego przyjaciela i...
więcej