Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Ludziska, szukam tytułu filmu. Może ktoś skojarzy po fabule. Ogólnie opowiadał on los rodziny, która wyjechała na jakieś odludzie, żeby (tak mi się wydaje) kupić dom. Coś z nim okazało się nie tak i postanowili wyjechać, ale za każdym razem jak chcieli opuścić posesję to wpadali w jakąś pętle i wracali do niego z...

użytkownik usunięty

Witam! Poszukuje jakiś filmów akcji osadzonych w Rosji np. Hitman. Proszę o pomoc!

Ocean's?? Włoska Robota?? Po zachodzie słońca??

Witam. Poszukuję filmu, w którym młody chłopak trafia do pierdla. Jeden ze współwięźniów chce go wykorzystać seksualnie, ale ten się nie daje, to tamten na pocieszenie bierze sobie innego - grubego chłopaka, któremu każe ich zasłonić kocem, żeby inni nie widzieli jak go krzywdzi. Była też scena gdzie jeden z klawiszy...

więcej

Hej;)
Szukam filmu. Nie pamiętam tytułu ale wiem z3 była tam scena że jakiś facet stoi na drodze i mówi "tarcza" (krzyżując ręce na piersi) i zostaje uderzony przez samochód.
Chyba jakaś komedia to była.
Ktoś pomoże?

To na pewno ktoś będzie wiedział, bo to prawdopodobnie jakiś klasyk. Chyba z lat 70., ale ja tylko widziałem jedną scenę, dawno temu, nie interesowały mnie filmy z tego okresu.

Dziewczyna miała chłopaka, który jeździł samochodem z przyciemnianymi szybami (akcja się toczyła w USA, każdy chłopak musiał mieć auto, bo...

Oglądałem to jako dzieciak w objazdowym kinie, które odwiedzało każdego lata moje osiedle. Przez kilka lat puszczano ten sam film. Był to horror o małej figurce, która zamieniała się w dużego, obrzydliwego stwora, który zabijał bezlitośnie każdego kogo spotkał na swojej drodze. Pamiętam scenę, jak była jakaś domowa...

Witam wszystkich, potrzebuje pomocy. Chodzi o tytuł filmu. Pamietam tylko tyle, ze była tam dziewczyna, która pojechała do szpitala, zamknęli ją w pokoju podłączyli jakieś kabelki i musiała zasnac. Później jak już spała była scena jak wychodzi z szafy (?) i widzi siebie jako dziecko z kolesiem z nożem (?). Liczę na...

Witam jak w temacie tylko nie coś w stylu monthy paytona tylko ani traumo dramatów, raczej bardziej dołujące film w którym nasz bohater się temu świata przygląda jak początek wanted ścigani 2008, jestem bogiem 2011 itd.

Polecił by ktoś dobry film fantasy, thriller albo dramat.