Film był o facecie, który miał prawdopodobnie wypadek i trafił do jakiegoś miejsca przechodniego między życiem a śmiercią. Kojarzy mi się, że była scena, że odjeżdżały autobusy z ludźmi, którzy mieli umrzeć/iść do nieba a on nie zdążył, odjechały bez niego, przez co wrócił do życia.
Witam! Ze dwa lata temu w TV(bodajże na dwójce)oglądałem ciekawy film fantasy, ale nie pamiętam tytułu. Opowiadał on o trójce rodzeństwa, które wraz z matką zamieszkali w starym domu pośrodku lasu. Jeden z synów odkrywa pomieszczenie w domu, w którym skrzat broni jakiejś księgi, jednak chłopcu udaje się przekupić go...
więcejTen film jest dość stary, ale pamiętam, że bardzo go lubiłam. Opowiada on o tym, że w takiej rodzinie urodziła się bardzo inteligenta dziewczynka. Jej brat był gruby, jej ojciec też, siedzieli przed telewizorem a ona nie chciała, jej ojciec sprzedawał oszukane samochody czy coś. Dyrektorki szkoły do której trafiła...
witam poszukuję filmu w którym głowny bohater udaje się w podroż w celu odnalezienia zóltego proszku który jest lekiem na chorobę pomaga mu w tym przyjaciel jego sp ojca docierają oni do zniszczonego miasta chyba NY przez chwile akcjia rozgrywa się w bibliotece film jest z gatunku postapokaliptycznego
https://www.filmweb.pl/film/Gemma+Bovery-2014-686306# witam gdzie znajdę ten film ? jak nie mylę się w tym filmie jest ze stara osoba ma związek z bardzo młodą dziewczyną na x.videos widziałem scene z tego filmu jak stara osoba z ta młodą dziewczyną bzykali się ze soba
Cześć, szukam filmu, który widziałem parę lat temu, niestety mało pamiętam, jedyna scena jaką pamiętam wyraźnie jest, że (chyba) jakaś starsza Pani/babcia próbuje wykąpać noworodka we wrzątku, kobieta jest chyba niezrównoważona psychicznie. Pamiętam, że rodzicom (albo tylko matce) udaje się ją powstrzymać. Film ma...
Na wstępie pragnę przeprosić za chaotyczność mojej wypowiedzi, ale gdy tylko coś nowego
przychodziło mi do głowy to starałem się szybko zapisać, żeby nie zapomnieć. Dodam, że
poszukuję około 100 filmów (jednych lepszych drugich gorszych), aby ocenić je lub ponownie
sobie przypomnieć, dlatego temat będę na bieżąco...
Hej, szukam tytułu filmu produkcji francuskiej. Komedia z okresu II wojny światowej. Akcja rozgrywała się w hotelu. Jego właściciel gościł niemiecki sztab wojskowy. Był szpiegiem, podobnie jak jego brat artysta/aktor/muzyk, ale oboje o sobie nie wiedzieli. Jego żona miała siostrę blizniaczkę. Córka związała się z...
Jedyna scena jaką pamiętam to rzucenie tasakiem w samochod przez azjate ( chciał kogos nim rzucic, a potem chyba ci dwaj uciekli )