Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Cześć! Szukam tytułu filmu z którego pamiętam dwie sceny (liczę, że to dwie sceny z tego samego filmu).

Horror, ludzie zakażeni jakimś wirusem. Grupka osób ukrywa się przed zakażonymi w opustoszałych budynkach. Pamiętam, że z jakiegoś powodu przetrzymowali dziewczynkę. Dziewczynka miała psa, który został użyty jako...

więcej

Cześć :) poszukuje info o filmie ( wydawało mi się że gra w nim Viggo Mortense , ale w jego filmografii nie ma tego), w który akcja toczy się w zimowej scenerii. Male, opuszczone miasteczko. Udział w akcja bierze dwóch sąsiadów. Jeden jest z dzieckiem. Okazuje sie, że to dziecko jest tego drugiego sąsiada tak na...

Cześć, szukam filmu ale nie pamiętam tytułu jedynie co pamiętam to scenę gdzie gościu wracając z pracy do domu przyłapał żonę na zdradzie a potem chciał się odegrać więc zadzwonił po koleżankę z pracy filmy chyba jakoś z tych nowszych.

Szukam filmu (dramat kryminalny), myślę, że z około 1990 roku, w którym kobieta (sprawczyni jakiegoś wypadku) udaje, że nią nie jest i zapisuje się do czegoś w rodzaju koła poszukiwawczego kobiet, w którym to różne Panie (w tym ona dla niepoznaki) szukają sprawcy, spotykają sie w jakiejs salce i próbują ustalić fakty,...

więcej

Poszukuję filmu o 3 dziewczynach, które chyba razem wyszły za mąż, ale potem wszystkie pary są skłócone i dziewczyny nie są pewne czy chcą dalej być ze swoimi partnerami. Jedna czuje się osaczona, inna myśli, że jest zdradzana. Ostatecznie jedna para rozwodzi się. Lekkie kino, nie pamiętam tytułu, ale wiem, że film...

Film jest o kobiecie, u której w domu w tajemniczym pokoju z małymi dziurami mieszka morderca. Kobieta do końca filmu nie ma pojęcia o jego istnieniu. Będę wdzięczna za tytul tego filmu :)

Witam! poszukuję już od kilku lat mocnego filmu kręconego podajże w UK. Chodzi o faceta który po spotkaniu z kobieta wracał do domu i wtedy napadło go 2 typowych sebixów którzy go podczas napadu wykastrowali. po tamtym czasie już miał totalne schizy a na koniec filmu już stał cały we krwi swoich oprawców. Z góry...

Nie wiele pamiętam, ale film zaczynał sie tak ze młody chlopak pracuje dla jakiegos gangstera jako diler. Chlopak po jakimś czasie zostaje zlapany przez policjanta. Później zostaj wysłany na farme na pustkowiu wraz z kilkoma innymi młodymi przestepcami i surowym opiekunem czy kimś w tym rodzaju. Pamiętam również że...

więcej

Witam was wszystkich. Gdyby ktoś mógłby mi pomoc znaleźć film, który szukam już od dawna. Zaczynał się coś w rodzaju 4 ziomków przy piwie spotkało sie w knajpie. Napisali coś na karteczce. Przechodzili przez drzwi i znajdowali sie w innych kompletnie miejscach. Najjbardziej śmieszna sytuacja z tego filmu jak jeden...

W filmie chodziło o to by zdobyć jakieś złoto. Dwie grypy amatorów próbują je odnaleźć. Jest bardzo zimno. Dochodzi do zabijania.