Witam. Oglądałem dobre 10 lat temu film w którym młoda para wybiera się na weekend poza miasto bodajże do wujka tego kolesia. W trakcie podróży coś się dzieje ze światem dobrze nie pamiętam ale latały samoloty wojskowe nigdzie nie było ludzi. Po przybyciu do to ranczo okazuje się że ten wujek zmarł już jakiś czas temu...
więcej
Kilka lat temu oglądałem film (bodajże na ale kino, ale mogę się mylić) o rodzinie cygańskiej.
Dużo się tam działo, uśmiałem się za wszystkie lata, ale tytułu nie pamiętam.
Mieszkali jak to cyganie na prowincji, dobudówki, sklecone z czegokolwiek chaty.
Film chyba tez doczekał się sequelu.
Będę wdzięczny za...
Szukam filmu lub serialu którego tytuł zapomniałem i strasznie mnie to męczy. Motyw był taki: facet z dziewczyną lecą samolotem, samolot wpada w turbulencje i facet wyznał miłość dziewczynie bo myślał że zaraz zginą. Okazało się że nic się nie stało, przeżyli i na ziemi odwołał swoje słowa. To był albo epizod serialu...
więcejOna jest wiolonczelistką , on więźniem. Wykonuje koncert w więzieniu i "wpadają sobie w oko". Po opuszczeniu przez niego więzienia mają romans. Film jest na pewno produkcji europejskiej lata 80 lub początek 90 niestety tytułu nie pamiętam.
Tak jak w temacie szukam filmu, postaram się napisać wszystko co pamiętam. Na pewno była grupka znajomych która wyjechała do domku nad jezioro, którego właścicielem był (chyba) ojciec jednego właśnie z tych nastolatków. Był on bogaty. W miedzyczasie pojawia się wątek chłopaka który jeździ motocyklem i poszukuje swojej...
więcejHej, poszukuję filmów podobnych do "Porzucona" (2002), gdzie występuje motyw tajemniczego zaginięcia bohatera.
Hej
Szukam tytulu filmu, ktory ogladalam wiele lat temu. Niestety nie pamietam zbyt duzo, nawet nie wiem, czy to byla komedia romantyczna, melodramat czy dramat. Postaram sie napisac to, co mi sie w glowie kolacze.
Tak naprade szukam tanca z tego filmu, byl tam swietny uklad taneczny. Pamietam, ze ogladajac go,...
jest milioner i jego żona albo ogółem bogata rodzina i o nich jest fabuła filmu. Jakaś akcja, coś sensacyjnego. Bądź filmy, w których pokazują tą rodzinę i ich problemy.
Z góry dzięki za wszystkie tytuły. ;)
Hej witajcie,
Błagam, szukam tytuły filmu, który mi się podobał i chciałem polecić go, ale nie pamiętam tytułu. Opiszę go trochę
Nie za wiele pamiętam, ale film był trochę starszy, tak około 2012, ale nie sugerowałbym się tym. Była pani, która była prawniczką/obroncą/sedzią. Coś w tym stylu. I ona przeszkodziła w...