Witam. Potrzebuję pomocy w odnalezieniu filmu. Koleżanka z filmu pamięta tyle, że para miała wypadek. Chłopak zginął a dziewczyna przeżyła. Dziewczyna ma jakby wizje, że ten zmarły chłopak chce ją zabrać. Zaczyna szukać pomocy. Spotyka księdza, który jej pomaga i okazuje się, że to ona zginęła w tym wypadku a ten...
Ostatnio przypominał mi się film z przed kilku lat, a ja nie mam pojęcia co to za film i nie umiem to znaleźć. Z tego co pamiętam była sobie dziewczynka około 12 lat. I grali kiedyś w butelkę na urodzinach koleżanki i miała pocałować jednego chłopaka. No i wiecie obydwoje podobali się sobie i był kiss XD Koleżanka...
Szukam filmu w którym bogaty facet rozdaje cały majątek żeby jego leniwy syn wziął się do roboty. Film Amerykański.
Pozdrawiam
Hej szukam tutulu filmu z lat (chyba 90 ale nie jestem pewna) jest to film kostiumowy, akcja dzieje się w zamknietej szkole dla dobrych dziewcząt sa jakies dwie chyba glowne bohaterki( siostry lub kolezanki) i jedna wdaje sie w romans z jakims zakradajacym sie chlopakiem z innej szkoly w lesie.Pamieta ktos taki film ?...
więcej
Film w ktorym wystepowal pewien uczen ktory nie zdawal pare lat gdy wkoncu on mial z 18 lat a jego koledzy. Z klasy okolo 13 lat
Przyszla do szkoly nowa nauczycielka ona go zgarnela do nauki i on zacząl sie dobrze uczyc a ona w zamian dawala mu cos w zamian
Witam wszystkich filmowców. Film lata najprawdopodobniej lata 80, ostatnim razem oglądany na VHS'ie w roku 89/90. Potrzebny tytuł. Szukałem w internecie ale niestety na próżno. Dziękuje z góry za pomoc.
Kiedyś leciała na TVP, chyba po południu.
Oglądałam to jak byłam mała, teraz pamiętam to jak przez mgłę. Który to mógł być rok? 2003? 2004? Nie wiem dokładnie. Obstawiam przedział 2002-2004.
To była animacja o psach, animowany serial. Psy prowadziły jakąś tam swoją firmę.
"Szef" był brązowym i długowłosym...
Witam kiedyś oglądałem na Vhs film z dwoma raperami,było tam coś o fryzjerach.Pamiętam scenę ze chcieli wejsc na koncert i ich wygoniono.Okłada kasety vhs była bodajże żółta.
Hej,szukam komedii ktora ogladalam dosc dawno. Pamietam tylko ze wszystko dzialo sie na statku, I chyba jest to film typowo mlodzierzowy I chyba sa 2 czesci tego filmu. Wiem ze malo danych ale moze ktos pomoze :) z gory dziekuje