Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

To nie żart.
Przypomniał mi się taki motyw i nie pamiętam, jaki to był film. Na pewno nakręcony wcześniej niż w 2000 roku.

Wiem, że Filmweb jest zawsze niezawodny w takich kwestiach :)

Tak jak w tytule. Pamietam jak zwykle niewiele. Jedynie to, że dotyczył maszyn do grania.

Najlepiej melodramat ...

Witam,

Mam trudną sprawę. Jakiś czas temu oglądałem krótki film (zdobył jakąś nagrodę) o tym jak gość umarł i zadawał pytania a to "cos" mu odpowiadało.

Ile jajek zjadłem?
Czy Dzesika Parker zdradzała mnie - wiedziałem
Kto ukradł mój mogoos (czy jakos tak chodziło o rower)
Jaka dziewczyna była dla mnie z całej...

więcej

Oglądałem tylko końcówkę filmu. Chłopaczek na sali operacyjnej w trakcie wycinania mu organów do przeszczepu. Okazało się, że został oszukany przez narzeczoną i przyjaciół którzy chcą go zabić. Z pomocą nadchodzi mu matka która w poczekalni popełnia samobójstwo i oddaje mu serce by uratować mu życie. W trakcie tych...

więcej

Buenas tardes ;)
Poszukuję jakiegokolwiek filmu o Martinie Lutherze Kingu. Może być cokolwiek - fabularny, dokumentalny, serial.
Pozdrawiam

użytkownik usunięty

Witam. Sprawa wygląda następująco. W teledysku Thrupence - Stop Using Logic wykorzystano materiał filmowy. Może pomożecie w uzyskaniu tytułu filmu bądź serialu : )

Czy wersja rozszerzona filmu Ostatni dom po lewej za mocna dla kina była wyświetlana w telewizji czy może znajduje się tylko na dvd?

Szukam filmu dla pewnej osoby. Ta osoba pamięta tylko jedną scenę w jakimś domu gdzie dziewczynka oglądała telewizję a gdy się odwróciła dziewczynka nie miała ust. Film chyba starszy, po scenie wnioskuje, że horror.

witam, nie mogę wpaść na tytuł tym bardziej na aktora, gość chyba jet lie , przyjeżdzą do miasta, jakaś dzielnica wynajmuje mieszkanie, zaczyna robić porządek, dostaje pracę u jakiejś grubej ryby, dalej coś kojarze , że jakaś nawalanka gangów była w tej mieścinie gdzie wynajmował to mieszkanie, miał chyba jakiś fajny...

więcej