Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

PROF Call: +91-9587549251 TO Bring back lost love,
love spell,best love spell casters,
love spell caster,wiccan love spells
NOW A LIFE CHANGING EXPERIENCE
call:+9587549251

NO.1 SPELL CASTER. Call: +91-9587549251
EGYPTIAN MAGICAL RINGS,DR ptvn guruji

LOVE CHARMS *Binding Your Lover To Love You Only...

Cześć. Szukam filmów, tak jak w tytule, na temat kosmosu / dziejących się w kosmosie i przyszłości. Obejrzałem już:
Interstellar, 2001: Odyseja kosmiczna, Marsjanina, Grawitację, serię Obcy&Terminator, Star Warsy i Star Treki.
Dzięki za pomoc

cześć, kiedyś oglądałem amerykański dramat/obyczaj i jedyne co z niego pamiętam to, że akcja rozgrywała się w małym domku w małym mieście w Stanach zjednoczonych.
Plakat filmu utrzymany jest w biało [chyba fioletowych] tonacjach i przedstawia dwie obściskujące się osoby, jedna z nich ma plecak. Niestety tylko to...

J/W. Chodzi mi głównie o filmy fabularne ale jak znacie jakieś DOBRE dokumenty z polskim lektorem to dawajcie.

P.S. można na filmwebie umieszczać linki do innych stron ?

Film dość stary, myślę że lata 90, może początek XXIw.
O chłopcach, którzy grali w grę na automacie, albo ten automat wydawał im pieniądze. Siedział w tym automacie taki jakby manekin (trochę jak Ken). Te dzieci kupowały sobie różne rzeczy, a na końcu usunięto ten automat i pamiętna scena, to gdy z ciężarówki wypada...

więcej

Szukam filmu kręconego mniej więcej w latach Nosferatu - symfonia grozy, też niemy.
Pamiętam scene w której mężczyzna przedstawia widowni człowieka, który nigdy nie śpi i wie wszystko. Jeden z widzów zadaje mu pytanie kiedy umrze, a ten odpowiada, że "tej nocy". Pomożcie

Film jest o tym że katedrze grozi zawalenie a w jednej ścianie jest dziura na duży diament i ksiądz wysyła pracownika żeby ten diament odnalazł tylko tyle pamiętam z tego filmu
Proszę jak toś zna ten film to niech poda tyłu tego filmu szukam go od dawna

Dawno temu oglądałem film, którego tytułu nie mogę sobie przypomnieć. Jego fabuła odbywała się w latach 40-60? (kończy się chyba w 1968 - bohater ginie zabity przez niedźwiedzia w lesie - to było pokazane na końcu filmu). Pamiętam scenę jak jakaś kobieta, która była związana z głównym bohaterem strzela sobie w...

Witam, poszukuję filmów z torturą na nagich mężczyznach
FILM PODOBNY DO "Skóra w której żyję", VICTIM, KALIGULA

"Going Places" gdzie główny bohater to Jesus z "Big Lebowsky"grany przez Johna Torturro ma mieć premierę w tym albo następnym roku. Dobrowa obsada za i przed kamerą i cisza.
https://en.wikipedia.org/wiki/Going_Places_(upcoming_film)