Szukam filmu musicalu, niestety znam tylko jego końcówkę. Kobieta ma być powieszona na stryczku, zanim to jednak nastąpi zaczyna ona śpiewać. Wydaję mi się, że było tam sporo ludzi, którzy mieli obserwować egzekucję, koniec końców kobietę powieszono. Jest to chyba dosyć stary musical. Z góry dziękuję za pomoc. Więcej...
więcejWitam, chciałabym obejrzeć pewien film, pamiętam urywki ale nie znam tytułu. Film jest chyba w kategorii fantasy, ponieważ na początku chłopiec wpada do wody i wyławia go ojciec, potem pamiętam że ktoś napadł ich kolonie i ojca tego chłopca skatowali i przywiązali mu ręce łańcuchem do chyba stopionego metalu i gdy nie...
więcej
Cześć! Jestem założycielem Bestflix, portal który pokazuje oferte Netflixa polskiego w przystępny sposób. Widać co nowego, ocene IMDb, rekomendacje itd.
Strona jest w trakcie budowy wiec szukam opinii. Co sądzicie? Bestflix kropka pl.
/ Tomek
witam dobre 15 lat temu ogladalem pewien film zbyt duzo z niego nie pamieta i nie znam tytulu , jedna ze scen jaka pamietam byla to tak w ktorej rodzice chlopaka zakmkneli sie w pokoju i wlaczyli jakis kurs na sluchawkach i jedli duza biala cebule a w drugiej scenie bylo to ze ojciec tego chlopaka przyjechal na...
Czy ktos wie dlaczego obsada aktorska i glowni tworcy filmu byly kiedys na poczatku filmu, a dopiero od jakiegos czasu mozna zaobserwowac cos co my wspolczesnie nazywamy napisami koncowymi? Pytam o fakty, a nie przypuszczenia, bo wlasnych teorii tez mam troche:)
Witam.
Gatunek filmu to chyba Dramat/ Thriller/ Horror.
Opowiada o grupie ludzi, którzy pojawiają się na fotografiach, największych katastrof świata w różnych czasach. Zjawiają się nie wiadomo skąd. Pewnego dnia, w czasach współczesnych, jedna z tych osób (kobieta), zmierzająca na miejsce jakiejś katastrofy,...
Coś z rodzaju projekt x
We are your friendst
You get me
Xoxo
Ogulnie o imprezach sexie narkotykach itp
Z góry dzięki
Pamiętam że film opowiadał o jakimś chłopaku który natrafil chyba na gościa który chce go zniszczyć- jak się okazuje ten gość i tu akcja filmu przenosi się w przeszłość to brat dziewczyny która główny bohater podczas balu w szkole nakryl na seksie w przyszkolnym ogrodzie. Sprawa zostaje rozdmuchana wszyscy śmieją się z...
więcej