Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

i film zaczyna się od jakiejś jatki, coś mnie ominęło z jakiejś innej części? pytam poważnie

Witam poszukuję jednego filmu gdzie 5 mężczyzn w garniturach, jeden miał czerwony, drugi żółty, trzeci morski, czwarty różowy, a piąty jasno zielony miało jeszcze białe worki na głowach i skakali na początku jak poje****. I podobno ukradli 2 miliony podsyłam tutaj link do Youtube gdzie o znalazłem...

użytkownik usunięty

Akcją toczy się w 1944 roku podczas walki we Francji. Rzeczy które zapamiętałem to: Niemcy przebrani za amerykańskich żołnierzy wpadają przez bodajże lornetkę i noszenie dystynkcji rodzaju wojsk. Francuski ruch oporu ze specyficznym gościem w okularach i berecie oraz jakąś dziewczyną którzy tam razem walczą z...

Witam! zna ktos jakies dobre filmy o napadach na bank ?
Z gory dzieki za tyt.

użytkownik usunięty

Drodzy Filmwebowicze, pomóżcie mi znaleźć mądre i dojrzałe anime.
Coś na miarę tych poniższych. Od Mizayakiego się odwalcie, widziałem jego filmy...

Witam:) Szukam filmu gdzie grupa ludzi bierze udział w grze gdzie nie mogą zadawać pytań

Witam Szukam tego filmu https://www.youtube.com/watch?v=G84ynZ4h3A4 , nazwe mam ale na internecie nie widze nigdzie gdzie można oglądnąć

Cześć wszystkim, poszukuję tytułu filmu polskiego. Niestety zapamiętałem z niego bardzo mało, bo oglądałem go może w wieku lat 6-7. Oto co zapamiętałem:

-rok produkcji powiedzmy 1985-1990
-akcja dzieje się na głębokiej wsi
-środek lata
-noclegowicz "z miasta"
-motyw pędzenia bimbru
-motyw śmierci młodej...

Jak wyżej, szukam filmów z motywem tańca burlesque. "Moulin Rouge!" i "Burlesque" już obejrzane ;) Mam nadzieje, że znacie coś więcej ;d

Cześć! Ostatnio przypomniała mi się scena z filmu, w której ktoś miał wyjść na scenę i coś na niej zrobić, ale nie był w ogóle na to gotowy. W tym czasie na scenie występowała jakaś kobieta z założoną skarpetą na ręce i parodiowała brzuchomówstwo. I poleciał taki tekst mniej więcej "Pośpiesz się bo ta kobieta (nie...