Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Koleś poznaje panienkę. Przez cały film chodzą gdzieś ze sobą. Robią dziwne rzeczy zakochują się w sobie. Na koniec filmu rozstają się we łzach w oczach. Gość odjeżdża pociągiem.

Gra polega na podaniu opisowej wersji tytułu filmu.
Mile widziane są filmy znane, ale można podać też tytuł całkowicie nieznany i w razie potrzeby dodawać podpowiedzi dla innych graczy.
1. Zagadki standardowo tworzymy do polskich wersji tytułów z bazy FW, a jeśli ma być odgadnięta wersja oryginalna lub obcojęzyczna,...

więcej

Szukam hinduskiego filmu, który oglądałam bardzo dawno temu.
To była bollywoodzka komedia, a jej bohaterem był opóźniony w rozwoju chłopak.
Pamiętam, że był w tym filmie jakiś wątek z ufo. Więcej nie pamiętam niestety:(

Cześć!

Zaczynam urlop i codziennie z lubą coś sobie wieczorkiem oglądamy, bo poza urlopem przez pracę jest to prawie niemożliwe - co najwyżej w weekendy.

Co głównie oglądamy - Thriller, Dramat, Dreszczowiec, Kryminał, może trochę zahaczyć o Horror. W naszych realiach, nie z wizją przyszłości, czy powrotem do...

elo elo elo elo. Słuchajcie sorki że tu ale nie nie chce mi się szukać bezpośredniego kontaktu z administracją. Głównie chodzi o to że widziałem 90% filmów godnych polecenia, mam takie pytanie w bazie filmów również 90% to produkcje amerykańskie albo amerykańskie plus jakiś tam kraj. Jest jakaś opcja wyłączenia w...

Dobry wieczór! Otóż wraz z kolegą poszukujemy pewnego filmu, w którym ludzie przemieniali się przez pewnego silnego wirusa w istoty niezwykle "naspeedowane" i agresywne, jedynym miejscem bezpiecznym w filmie wolnym od wirusa jest jakaś strefa w Anglii(?). Dziękuję bardzo z góry za pomysły!

Witam szukam Filmu z Antonim Pawlickim w którym brał ślub jako młody powstaniec

Hej, polecicie mi jakieś dobre filmy o Japonii?? Nie muszą być japońskiej produkcji, ważne żeby tematycznie związane były z krajem kwitnącej wiśni. Z góry dzięki:D

Witam. Poszukuję filmu, w którym popełniane są zbrodnie co pewien czas. Policjanci po pewnym czasie dowiadują się, że facet który zabija ludzi, zabija ich tak samo jak bylo to opisane w jakiejs ksiazce. Ostatniej zbrodni zapobiegną, bo ogarną o co chodzi. Jedna ze zbrodni ktora pamietam to gdzies bedzie wisialo ciało...

więcej

Opiszę to, co pamiętam.

1. Małżeństwo ma trochę niezadbany dom na niezamieszkałej ulicy. Pan domu jest zawodowym bokserem. Przez noce nie ma go w domu, pokonuje rywali na ringu. Żonie jest trochę szkoda że wraca on późno „z pracy”. W pewnym momencie zaczyna się kłótnia. Nie pamiętam dalszej historii. Film nagrano w...

więcej