Witam,
Moglby mi ktos polecic jakis dobry film. Rok produkcji nie gra roli.
Widzialem okolo 2200 pozycji (w tym cala top500 Filmwebu i Alternatywna top100)
Wiec cos innego oprocz tych pozycji.
Najbardziej lubie: Psychologiczne, Dramaty, Thrillery.
Z gory dzieki za pomoc, bo naprawde nie mam co...
https://www.youtube.com/watch?v=MpRmpp_aUIE szukam nazwe tego filmu , patrzyłem na komentarze, osoby co pytali się po Angielsku o nazwie nie odpowiedzieli im
Akcja toczy się w USA, wyszkolona agentka/zabójczyni chce dokonać zemsty na szefie agencji rządowej za śmierć syna który zginął w nalocie drona. Szef tej agencji próbuje ukraść mikro robaka który może zabić człowieka.
szukam starego filmu z roku ok.1950. Młoda dziewczyna wychodzi za mąż i pyta matkę jaki jest sekret udanego małżeństwa. Matka daje jej w prezencie książkę "jak wytresować psa" twierdząc, ze to najlepszy sposób na wychowanie męża. Dziewczyna postanawia wypróbować na swoim świeżo poślubionym mężu lekcje tresury...
Może nie każdy z Was ogląda bajki Disneya, ale jeśli tak, to która najbardziej Wam się podobała?
Mi zdecydowanie Król Lew (ale tylko 1 część!) i Mulan :)
bardzo Was przepraszam, ale nie mogę się dostać na ostatnią stronę gry i przez to rzeczą niemożliwą jest dla mnie bezpośrednie zwracanie się do Was w kwestii mojej zagadki. Robi się zamieszanie, toteż aby go uniknąć, proszę zignorować moją propozycję i zadać coś nowego.