Witam. Może będziecie w stanie mi pomóc. Gdy byłam nastolatką oglądałam film, bardzo mi się podobał ale nie pamiętam ani tytułu ani aktorów. Film był o bardzo ładnej dziewczynie z Indii z którą za dzieciaka zareczyl się przyjaciel za pomocą pierścionka z Lipskiem czy cos takiego. Wyjechał on do ameryki A ona po latach...
więcejFilm o dziewczynie która strazila narzeczonego który utonoł apotem piana żendlała i chłopak ja uratował potem ona go nachodziła i się spotykali i on się zakochał się w niej i ona wpadła na pomysł żeby napisać listy i je zakopać na rok i się po roku spotkają i porodu on przyszedł a ona nie ale się spotkali na spotkaniu...
więcej
Witam.
Szukam bardzo dobrego filmu.
Motyw był taki że było śledztwo detektywa (czy coś w tym stylu)
Pamiętam tylko akcje,w której wcześniej wspominany detektyw, przyjeżdża do mieszkania wcześniej umowionego z nim starszego pana.
Miał ten pan jemu wyjaśnić fakty że śledztwa które prowadzi.
Lecz gdy ten dowiaduje...
http://www.gazetawroclawska.pl/strefa-biznesu/wiadomosci/z-regionu/a/gwiazda-bol lywood-we-wroclawiu-bedzie-krecil-w-naszym-miescie-zdjecia,13376831/
Proszę o pomoc nie pamietam nazwy filmu głównym bohaterem był pewien murzyn film podejrzewam ze był amerykańskiej produkcji chodzi w nim o to ze pewien człowiek murzyn konkretnie pewnego dnia coś mu się stało i zaczął widzieć chyba duchy albo ludzi którzy się nazywali np. Czas lub miłość
Jakie filmy z motywem nienawiści polecacie? Interesują mnie tylko realistyczne. Horrory i fantastyka odpada.
Szukam filmów ze specyficznym klimatem USA lata nie wiem 70 ? Coś w stylu filmu "Aż do piekła" albo "3 bilboardy za ebbing" Polecicie coś ? :D Raczej preferuje coś z nowszych filmów tzn. rok 2000+ choć jeśli będzie jakas perełka to też obejrzę.
Witam,
Parę lat temu oglądałam azjatycki horror i za chorobę nie mogę go teraz znaleźć... Najgorsze jest to,że niewiele z niego pamiętam, poza kilkoma szczegółami... Pamiętam za to uczucie oglądania dobrego filmu... I pamiętam,że końcówka mnie nieźle zakończyła. Motyw który przewijał się przez film to ćmy lub...
Pamiętam te czasy gdy VHS i VCD/DVD się pożyczalo z wypożyczalni, w międzyczasie tę funkcję przejęła część bibliotek. Rynek zmienia się w sposób dynamiczny. Filmy były przechowywane na fizycznych nośnikach grubszych i chudszych, dłuższych i krótszych, okrągłych, prostokątnych i kwadratowych. Obecnie coraz...