Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam filmów o podobnej tematyce co ,,Łowca i królowa lodu". W sensie że miłość wszystko zwycięży itd. Też fantasy.

Witam wszystkich
Tak jak napisałem szukam filmu w którym bohater każdego roku otrzymuje zagadkowe paczki. Jeżeli pamięć mnie nie myli to są to wysuszone rośliny z różnych zakątków świata. Są one oprawione w ramki i w takiej formie zdobią ścianę już nieco starszego bohatera. Więcej nie pamiętam.
Co najlepsze w ogóle...

więcej

Opowiada on o kobiecie która miała narzeczonego który wyjechał na wojnę ona poznała takiego Williama i przyszła wiadomość że Ben(czyli jej narzeczony) nie żyje.Ona się zalamala ale po kilku latach,miesiącach orzenila się z williamem i mieli dziecko (syna) ich syn ożenił się i miał dziecko.Któregoś wieczoru mieli...

Dawno oglądałem taki film o Pani Archeolog coś w typie indiana jones która mała siostrę która miała głowę przebitą taką szpilką do włosów(wbiła ją chyba sobie podczas gry w tenisa) i ona szukała dla niej jakiegoś sposobu żeby ją uratować ale to chyba nie był głowny wątek ale właśnie więcej nie pamiętam. Napewno był to...

więcej

Hej... Taki film mi się przypomniał, szczerze to nie bardzo nawet go pamiętam. Erotyczny gdzie była taka scena jak para kocha się w maskach. Kobieta sądzi, że to jej kochanek, niestety tak nie jest, kochanek to obserwuje. Gdy ściąga maskę facetowi okazuje się, że to nie ten, ale nic już nie da rady zrobić... gdzieś tak...

więcej

Cześć poszukuję filmów podobnych do:

Rekiny Wojny
Wilk z wallstreet
W pogodni za szczęściem
Haker 2016
Blow
W nurcie życia
McImperium
Gold
Wielki Gatsby
Złap mnie jeśli potrafisz

W skrócie filmy o tematyce: biznes, sex, pieniądze, imprezy. Filmy oparte na faktach o zarabianiu pieniędzy, budowaniu...

w których serialach i filmach trzeba naprawdę ostro używać logiki by rozwiązywać zagadki? Możecie coś polecić od siebie?

Witam. Szukam filmu, nie pamiętam tytułu.Jak ktoś kojarzy fabułę proszę pomóc.
Akcja toczy się w krajach azjatyckich. Młody policjant traci żonę w wypadku i samotnie wychowuje córkę która późiej w młodym wieku oświadcza ojcu że jest w ciąży i chce wyjść za mąż. Zdesperowony ojciec niezgadza się na ślub ale pozwala jej...

więcej

Hej. Tak jak w tytule. Dawno temu ogladalam film którego tytułu nie pamiętam. Co pamiętam z fabuły. To bylo o malym chinskim chlopczyku. Jego matka chyba nie była chinka. Pojechali na pogrzeb. I on tam znalazl w piwnicy chyba jakas fabrykę czy coś takiego. No i zle duchy go zabrały. Jego matka musiala o niego walczyc....

więcej

Chodzi mi o film w którym dziewczyna spotyka sławnego chłopaka spotkali się chyba na stacji, ona go o ile dobrze pamiętam przenocowała u siebie później byli w kawiarni i rozwiązywali Quizy o tym chłopaku. I do tej kawiarni weszły takie popularne dziewczyny które chodzą do tej samej szkoły co ta dziewczyna i ten chłopak...

więcej