Widzialem taki film z jakies 15 lat temu. Matka z corka przeprowadzily sie do jakiegos zamknietego osiedla. Nazywalo sie niebianskie albo rajskie ogrody czy cos w tym stylu. Doktor ktory byl tam glownym zarzadca czestowal wszystkich jakimis lekami dzieki ktorym mogl ich kontrolowac, mowil im ze to witaminy. Nie moge...
więcejakcja w Ameryce, stany zachodnie, lata 70-80te. Matka jest kierowcą autobusu szkolnego. widzi, jak ktoś z czarnego auta (chyba Dodge, wygląd niesamowicie drapieżny), porywa jej córkę. niemal cały film to pościg autobusem szkolnym za tym autem i próby ratowania córki. Ktoś zna tytuł??? Film leciał w TV w latach chyba...
więcejWitajcie, poszukuję filmu. Oglądałam go kiedyś w szkole i zrobił na mnie całkiem dobre wrażenie. Był to chyba film budżetowy i nagrany na terenie śląska. Chłopak, który spał w jednym łóżku z ciotką lub matką chciał nagrac własny film. Spełnił swoje marzenie jednocześnie spełniając innych. Pamiętam no że jedna z...
Szukam filmu który był grany dawno temu w telewizji regionalnej. W tym filmie Niemcy mścili się na Holendrach w ten sposób że Niemcy próbowali zabrać figury holenderskich bohaterów z czasów wojen z Hiszpanią. Akcja filmu rozgrywała się podczas II wojny światowej.
Oglądałam kilka lat temu film i nie mogę go znaleźć bo nie pamiętam tytułu, może ktoś po "fabule" da radę, zawiera dużo spojlerow
Była para naukowców, która tworzyła coś w rodzaju potworów. Stworzyli jakąś parkę, która miała być zaprezentowana przed większym gronem. SPOJLER ale potwory zmieniły płeć i sie zabiły...
Jak w tytule. O ile mnie pamięć nie myli, to był to film amerykański, tego psychopate grał dośc popularny aktor, popularny do dziś. Film z lat 90tych, lub początki 2000r ale raczej to pierwsze. Pamiętam, końcówke, która zaskoczyła widza, mianowicie dziewczynie tej udało się od niego uwolnić i została pokazana scena,...
więcejwitam Was! Szukam filmu z lat 80 bądź 90. Produkcja coś w stylu latynoskim( Meksyk, Brazylia,Argentyna) albo Włochy, Grecja , Hiszpania, tak coś kojarzę że taki klimat tam był. Na pewno komedia. Tytuł który mówił lektor był "Trzy i pół porcji". Początek filmu:Lotnisko, nie wiem czy nie jakiś pijaczyna, czy mechanik na...
więcej