Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Cześć, szukam filmu który kończy się próbą odjazdu kobiety z dzieckiem (chyba) starym amerykańskim kabrioletem. Kobieta zostaje postrzelona z rewolweru i ginie słychać tylko ciągły dźwięk klaksonu. Oglądałem ten film jako dziecko i zapamiętałem tą scene, a nie pamiętam tytułu.

Poszukuję wszystkich filmów, w których pojawił się hotel Marriott (ale nie jako element warszawskiej panoramy, a znaczące dla lat 90 miejsce). Na razie znalazłam "Psy" i "Mów mi Rockefeller", czy ktoś z was kojarzy inne filmy lub seriale?

Film kończy się jak tatuś pilot podjeżdża samolotem pod dom.

Kinomani liczę na Was! Poszukuję jak największej ilości filmów o miłości pomiędzy Księdzem a parafianką. Dziękuję.

użytkownik usunięty

w których mąż robi wszystko aby uratować swoją żonę, bądź całą rodzinę. Mogą być katastroficzne, akcji, sensacyjne i thrillery.
Ps. To nie musi być głowny wątek, aby była jakaś scena, w którym mężczyzna ratuje kobietę.
Z góry dzięki ❤️

Cześć ! Szukam filmu, wydaje mi się, że był to film wojenny ale pewny nie jestem. Przypuszczam, że II wojna lub po. Film opowiadał chyba o losach jakiegoś chłopca/nastolatka porwanego do jakiegoś azjatyckiego obozu jenieckiego (prawd. japońskiego), obok obozu było lotnisko, gdzie szkolili się piloci. Pamiętam kilka...

Czy ktoś pamięta może jak się nazywał film animowany, którego głównym bohaterem był złoczyńca, a dokładniej niebieski kosmita z wielką głową? Był tam też superbohater przypominający mi trochę supermana, ale nie pamiętam jak się nazywał.

Poproszę o jakiś dobry tytul, nic ciekawego nie moge znalezc. Dzieki za pomoc

Szukam amerykańskiego filmu dokumentalnego o tym jak w latach 80-tych XX wieku CIA wspierała "Solidarność" w Polsce i Mudżahedinów w Afganistanie. Ten film leciał już kiedyś w polskiej tv, ale nie pamiętam jego tytułu.
Proszę o podanie linku do Filmweb`owej strony tego filmu.

Dość niedawno oglądałam film, ale nie pamiętam tytułu.
Film opowiadał o 2 zakochanych, posiadajacych dzieci ludziach, którzy okradli jakiegoś ziomka. Facet miał syna, który był psychopatą. Miał on blond włosy i okragła twarz. Kobieta miała córke, nastolatkę. Para kupiła razem dom i całą 4 zamieszkali tam. Dziewczyna...

więcej