Ostatnio oglądałem pewien film i chciałbym go obejrzeć ponownie, ale niestety zapomniałem tytułu filmu. Mam nadzieję, że pomożecie mi w odnalezieniu jego.
Był to horror/thriller o śmierci dziewczyny w wieku od 16 do 20 lat. Pamiętam jedną scenę z tego filmu: niedorozwinięty chłopiec (brat od kolegi tej zmarłej...
Czy ktoś tez ma taki problem ze po otwarciu aplikacji na telefonie (iPhone) wyrzuca ciebie od razu z niej? Próbowałam wszystkiego: odinstalowałam, wyłączyłam telefon, sprawdzałam aktualizacje i wciąż nic. Bardzo proszę o pomoc albo radę co mogę z tym zrobić
Poszukuje tytułu filmu ktory kiedyś oglądałam i w nim na poczatku chyba dziewczyna wziela udzial w jakims wyscigu i do roweru miala przyczepioną puszkę z czerwona farbą i cała zgraja ludzi ją gonila, a na koncu tego wyscigu wjechała w radiowóz. Ktoś pamięta taki film?
Jakby ktoś z moderacji w końcu zaakceptował dodanie tego filmu do bazy:
https://naekranie.pl/aktualnosci/kler-data-premiery-i-szczegoly-fabuly-nowego-fi lmu-wojciecha-smarzowskiego-3359120
Pomożecie?
Szukam filmu walki. Oglądałem go w jakimś 2002-2004 roku ale może być sporo starszy. Nie wiem czy był dobry, ale chciałbym sobie przypomnieć. Pamiętam, że zaczynał się tak:
Scena walki: na ring po gorących kamieniach bosymi stopami wchodzi długowłosy azjata, który bez problemu pokonuje przeciwnika łamiąc mu nogę....
Film chyba norweski.
Występuje w nim otyły chłopak, który rysuje komiksy.
Wprowadza się do niego młoda, wyluzowana dziewczyna.
Poza tym pamiętam że gruby miał jakiegoś zboczonego kolegę; że dziewczyna kiedyś sprowadziła chłopaka do tego mieszkania; że była jakaś impreza chyba.
Fajnie mi się ten film oglądało, a...
Film zaczynał się tak ze jakas para była na plaży i po chwili jacyś goście zaczęli strzelać do ludzi na tej plaży, po czym postrzelili tą dziewczynę. Ten chłopak z tego do pamietam tez był ranny tylko ze ona umarła a on w tym filmie zaczął się mścić na tych ludziach co strzelali. Było tez chyba jakieś nagranie z tej...
więcejDziewczyna z trochę ciemniejsza skóra ma tatę który jest reżyserem poznaje się na tematycznej imprezie ze starszym chłopakiem który ma role w filmie jednak pod koniec okazuje się ze to psychol który tak się w niej zakochał ze po odrzuceniu chciał wszystkich pozabijać bardzo mnie ten film zaszokował i nie moge...