Facet jedzie samochodem w górach. Samochód mu się psuje naprawa ma potrwać. Dostaje nocleg w domu 2 emerytowanych sędziów. Bierze udział w ich zabawie,-procesie, jako oskarżony.Okazuje się że za wszystkie "przestępstwa" jake popełnił w życiu wydają mu wyrok śmierci. Dostaje na pamiątkę jego ozdobną kopię nawinięt a na...
więcejCześć, nie umiem sobie przypomnieć filmu w którym policjant zostaje przeniesiony do małego miasteczka który wedle władz jest mega spojony lecz zaczynają sie tam dziwne rzeczy dziać. Jak dobrze kojarzę to byl tam motyw z gościem z kosą, plus cos bylo z festynem na rynku :/ mega film, to bylo wiele lat temu tzn w...
Szukam jakichś dobrych kryminałów w stylu Bullit, Życzenie śmierci, Kamienny Zabójca.
Może jakieś polecane filmy z Bronsonem?
Witam. Nie mogę przypomnieć sobie tutulu filmy w którym młodzi chłopcy składają się na taniec; który wykonuje dziewczyna na pustyni. Błagam!
Witam na wstępnie zaznaczę, że nie chodzi mi o "wojnę Państwa Rose". Dzieckiem będą miałam na kasecie
vhs nagraną rewelacyjną komedie o małżeństwie, które miało siebie dosyć. Film jest z przełomu lat 80/90
amerykański. On w filmie robili sobie złośliwość, typu On nie lubi przypalonych tostów to Ona mu taki zrobiła...
Cześć. Jeśli temat już był, to proszę mnie tam odesłać, sam go nie namierzyłem.
Czy możecie mi podać europejskie filmy godne polecenia? tak naprawdę chodzi po prostu o nie anglojęzyczne. Hiszpanskie, wloskie, francuskie, argentyńskie, chorwackie, czeskie, poniżej podam dla przykładu filmy, które mi się...
Witam wszystkich szukam filmu o chłopaku, nastolatku chyba który obudził się rano i miał orgazm i za każdym razem gdy go miał budził się rano a matka wchodziła mu do pokoju i tak cały czas powtarzał mu się dzień była to komedia więcej nie pamiętam z góry dziękuję za odpowiedzi
hej, szukam filmu w którym o ile dobrze pamietam dobrze ubrany biznesmen spada ze schodów, zostaje uwięziony przez dwie kobiety, jedna zdaje sie byla na coś chora. Mężczyzna w miare upływu czasu odzyskuje świadomość i stara sie wydostać. Bardzo prosze o pomoc. Myśle że może to byc film hiszpański lub francuski. Tyle...
więcejSzukam filmu o dziewczynie, ktora miala siostre. Był jakiś motyw z domkiem gościnnym, w którym miała mieszkać jej mama. dziewczyna nie pamiętała czegoś i chodziła do terapeuty. Na końcu sie okazalo, ze zadnej siostry nie bylo, albo ona ja zabiła. wszystko co sie dzialo robila ona. Była też scena, w ktorej cos wpadlo...
więcej