Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam filmu, który oglądałam jakiś dłuższy czas temu na Cinemax albo HBO. W filmie całkiem przystojny chłopak zakochuje się w niezbyt urodziwej (chyba grubszej¿) dziewczynie. Wiele jej poświęca, jednak ona romansuje z jego ojcem. Wkrótce chłopak dowiaduje się o tym i chyba zabija ojca albo próbuje, coś takiego....

Witam poszukuje filmu pamiętam z niego z był na faktach i że w tym filmie dziecko zachorowało na jakąś bardzo żadką chorobę że później go powoli paraliżowało i że tam pomagały na to jakieś tłuszcze czy coś tam. Proszę o pomoc z góry dziękuję

Dzień dobry! Ostatnio w telewizji leciał film dokumentalny o ofiarach pedofilii walczących w sądzie o ujawnienie prawdy. Bohaterowie wspominają swoje przeżycia, które wydarzyły się na statku, podczas szkoły na morzu. Tytuł brzmiał coś w stylu "szkoła na morzu" albo "morska szkoła", ale nie mogę go nigdzie znaleźć....

Witam. Szukam pewnego filmu jednak znam tylko urywki paru scen i tak mi sie wydaje się ze sie mieszja z innym filmem wiec wypisze wszystko co pamiętam w punktach
- gatunek raczej postapokaliptyczny
- wszystko działo sie zima
- grał tam chyba główny bohater z loopera
- było dwóch mężczyzn jeden wychowywał mala...

chciałem poszukać informacji o filmie "Bad Girl"
na filmweb'ie mamy : http://i63.tinypic.com/1j4vme.jpg
Jak to wyszukuje ? nie lubią dziewczyn ?
sprawdziłem na imdb : http://i67.tinypic.com/2ngtz5d.jpg
można ? Można !

Szukam filmu :

1 ) Wielki dom, pod koniec filmu wszystko jakby zaczynało się topić?
Ogólnie bardzo dziwny budynek pełen rzeczy jakby z krainy snów/koszmarów.
2 ) Film ma już trochę lat, pewnie z 10

Witam, już od dawna męczą mnie sceny z filmu który widziałam ok 10 lat temu w telewizji. Mianowicie, Młoda dziewczyna ma romans z żonatym mężczyzną, uwodzi również jego syna, jednak oni o tym nie wiedzą.Gdy syn widzi ich razem w niedwuznacznej sytuacji to Ona wmawia mu, że jego ojciec ją do tego zmusił. Owa dziewczyna...

więcej

Szukam filmu, który oglądałam lata temu. Pamiętam, że grała tam chyba Juliane Moore (scena seksu z synem, syn potem zabija matke- czy jakoś tak) Co to za film?

Potrzebuje tytułu filmu . Na bank nie był to horror. Mlode małżeństwo czy też para jadą samochodem, mają tragiczny wypadek, on przeżywa , ona niby też ..po czasie okazuje się, że kobieta ma posmiertelne "objawy", zaczyna gnic itp. Ktoś pamieta tytuł?

Hej!
Jak w temacie, mam ostatnio niesamowitą fazę na tropiki. Szukam filmów (książek też ;) ) najlepiej przygodowe/kryminalne/dreszczowce, mogą być wątki miłosne, historyczne, sf, fantasy, jakiekolwiek. Byle inne niż Piraci z Karaibów i 6 dni 7 nocy ;)
Pomożecie?