Szukam filmu, który oglądałam jakiś dłuższy czas temu na Cinemax albo HBO. W filmie całkiem przystojny chłopak zakochuje się w niezbyt urodziwej (chyba grubszej¿) dziewczynie. Wiele jej poświęca, jednak ona romansuje z jego ojcem. Wkrótce chłopak dowiaduje się o tym i chyba zabija ojca albo próbuje, coś takiego....
Witam poszukuje filmu pamiętam z niego z był na faktach i że w tym filmie dziecko zachorowało na jakąś bardzo żadką chorobę że później go powoli paraliżowało i że tam pomagały na to jakieś tłuszcze czy coś tam. Proszę o pomoc z góry dziękuję
Dzień dobry! Ostatnio w telewizji leciał film dokumentalny o ofiarach pedofilii walczących w sądzie o ujawnienie prawdy. Bohaterowie wspominają swoje przeżycia, które wydarzyły się na statku, podczas szkoły na morzu. Tytuł brzmiał coś w stylu "szkoła na morzu" albo "morska szkoła", ale nie mogę go nigdzie znaleźć....
Witam. Szukam pewnego filmu jednak znam tylko urywki paru scen i tak mi sie wydaje się ze sie mieszja z innym filmem wiec wypisze wszystko co pamiętam w punktach
- gatunek raczej postapokaliptyczny
- wszystko działo sie zima
- grał tam chyba główny bohater z loopera
- było dwóch mężczyzn jeden wychowywał mala...
chciałem poszukać informacji o filmie "Bad Girl"
na filmweb'ie mamy : http://i63.tinypic.com/1j4vme.jpg
Jak to wyszukuje ? nie lubią dziewczyn ?
sprawdziłem na imdb : http://i67.tinypic.com/2ngtz5d.jpg
można ? Można !
Szukam filmu :
1 ) Wielki dom, pod koniec filmu wszystko jakby zaczynało się topić?
Ogólnie bardzo dziwny budynek pełen rzeczy jakby z krainy snów/koszmarów.
2 ) Film ma już trochę lat, pewnie z 10
Witam, już od dawna męczą mnie sceny z filmu który widziałam ok 10 lat temu w telewizji. Mianowicie, Młoda dziewczyna ma romans z żonatym mężczyzną, uwodzi również jego syna, jednak oni o tym nie wiedzą.Gdy syn widzi ich razem w niedwuznacznej sytuacji to Ona wmawia mu, że jego ojciec ją do tego zmusił. Owa dziewczyna...
więcejSzukam filmu, który oglądałam lata temu. Pamiętam, że grała tam chyba Juliane Moore (scena seksu z synem, syn potem zabija matke- czy jakoś tak) Co to za film?
Potrzebuje tytułu filmu . Na bank nie był to horror. Mlode małżeństwo czy też para jadą samochodem, mają tragiczny wypadek, on przeżywa , ona niby też ..po czasie okazuje się, że kobieta ma posmiertelne "objawy", zaczyna gnic itp. Ktoś pamieta tytuł?