Witam szukam filmu . Kobieta byla chroniona przez wojsko mieli ja gdzies dostarczyc . Pamietam tylko to ze byli na jakiejs pustyni w domu czekali w srodku z ta kobieta i jakis koles ich nagrywal . Pozniej zaczela sie strzelanina dzieki z gory za pomoc
Witajcie, poszukuje filmu o kierowcy rajdowym. Był zakochany i biednej dziewczynie, podkochiwała się w nim jego koleżanka. Kiedy wyjechał do Niemiec na rajd miał wypadek, jego dziewczyna nie mogła się z nim skontaktować bo kiedy dzwoniła cały czas odbierała przyjaciółka i mówiła ze go nie ma. Dziewczyna tego kierowcy...
więcejWitam. Szukam horroru, powstał po 2000 roku i z tego co pamietam opowiada o dziewczynie, ktora jest w ciemnym domu, jest tam tez chyba wujek, ktory siedzi na fotelu i umiera. W domu nie ma światła, dziewczyna oswietla sobie jakąś lampką (robi zdjęcia aparatem?), slyszy jakies odglosy z piętra domu i gdy idzid tam, w...
więcej
Cześć, szukam szukam i znaleźć nie mogę, szukam filmu z gatunku horror/thriller
pamiętam, że jakaś grupa ludzi obudziła sie w jakimś lesie/polu które było ogrodzone, potem odbywało sie polowanie na tych ludzi przez jakichś komandosów/komandosa czy coś w tym stylu, pamiętam też, że na końcu to wszystko oglądała jakaś...
Film lecial kiedys na Polsacie, raczej z lat 90. Pamietam jedynie strzepki "chlopiec ktory stal w kolejce, zeby powrocic z nieba na ziemie w nowym wcieleniu" i tyle. Nie moge znalezc w zadnym z filmow o reinkarnacji, a to raczej komedia byla. Meczy mnie to juz kilka lat i moze ktos tutaj skojarzy. Kolejka w niebie zeby...
więcejWitam, poszukuje filmu który oglądałem za dziecka ( jakieś 18 lat temu), pamiętam że na samym jego początku mężczyzna ginie na torach( jetem prawie pewny że to był sam początek), nie może wyjąć nogi z buta który "ugrzązł" między szynami (chyba te zdarzenie to był niefortunny wypadek) i w ostateczności przejeżdża go...
Szukam filmu. Był to bodajże z gatunku horror. Młoda dziewczyna trafia do szpitala psychiatrycznego, ponieważ jest podejrzana o zabójstwo znajomych, których znajduje w swoim mieszkaniu po inprezie. Tej dziewczynie pomaga ksiadz, bo okazuje sie, ze ona jest opętana. Z góry dziękuję za pomoc :)
Szukam filmów w których jakiś frajer,nerd ew autsajder innego typu czytaj osoba niepopularna,czy nawet pogardzana odmienia swoje życie . Coś w stylu :
https://www.filmweb.pl/film/Zemsta+frajer%C3%B3w-1984-34348
Aczkolwiek tematyka szkolna nie jest wymagana,może być różnorodna, byle by z pozytywnym przesłaniem .