Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

użytkownik usunięty

Chodziło tam o takiego mężczyznę z wąsami. Znalazł on walizkę chyba z pieniędzmi i gonił go zabójca ze śmieszną fryzurą. Na koniec go chyba zabił. Brzmi to dziwnie, ale film był mocny i na prawdę wspaniały

Starszy człowiek na łożu śmierci w jakimś białym pomieszczeniu w przyszłości wspomina swoje całe życie z różnych perspektyw. Tzn. w filmie są pokazane jego różne warianty przebiegu życia, np. gdyby związał się z tą kobietą a nie inną.
Wiem, że jest w cholerę znany. Kojarzę scenę na lotnisku lub dworcu gdy spotyka...

O ile pamiętam była to komedia o tym jak kilkoro osób zginęło w tym samym momencie chyba w wypadku. Tego samego dnia urodził się niemowlak i wszystkie duchy były przywiązane do niemowlęcia (chłopca), nie mogli się oddalić od niego zbyt daleko, tylko na parę metrów. Tylko chłopiec widział ich i słyszał, robili mu...

Jak w temacie :-) Serial kostiumowy był nadawany w latach 80, prawdopodobnie produkcji czechosłowackiej. Opowiadał o straszydłach z domu strachów, które z jakiegoś powodu ożyły i uciekły z wesołego miasteczka. Niestety nic więcej nie potrafię sobie przypomnieć, pamiętam to jak przez mgłę, męczy mnie to straszliwie :-)

Szukam amerykańskiego filmu z lat 50 lub 60 w którym kobieta "szkoliła" męża na podstawie książki do tresury psów.

Hej,

Jak można wyświetlić listę wszystkich polubionych aktorów? Bo chyba chyba znikła ta opcje :/

W scenie otwierającej grupa przyjaciół potrąca kogoś samochodem. Przyjeżdża karetka. Film ma pewne cechy komedii. W pewnej scenie mężczyźnie wyjmują wątrobę bez uśpienia.

Witam, poszukuję czegoś na wieczór. Film akcji/thriller (napad, porwanie, pościg). Dodam, że z tych popularniejszych typu Gorączka już widziałem dlatego zwracam się do Was. Kraj produkcji nie ma znaczenia, tylko żeby było na tyle popularne, żebym mógł to dostać na jakimś vod.
Pozdrawiam i czekam na propozycję,...

Szukam filmu, którego akcja rozgrywa się prawdopodobnie w Irlandii (Szkocji, Anglii?) ze względu na muzykę. Głównymi bohaterami jest syn i jego matka (?) Filmz lat 90 lub 00. Niestety nie pamiętam zbyt wielu szczegółów. Widziałam go wiele lat temu, w telewizji, nie od poczaku. Pamiętam że bardzo mnie zainteresował stad...

więcej

szukam filmów, w których pokazane jest problem nierówności między kobietami, a mężczyznami/ filmów, gdzie kobiety doznają nieprzyjemności ze względu na to, że są kobietami. Najchętniej coś współczesnego, ale niekoniecznie