Witam. poszukuje filmu ... jedyne co pamietam to jacyś znajomy wyjechali do opuszczonego miasteczka .... gdzie atakuja ich wilki i nie mogą oni z tamtąd wyjechać ... ktoś może pomóc ??
film "Duck Butter" kiedy będzie dodany do bazy? bo od jakiegoś czasu pałęta się po Netflixie a tutaj ani widu ani słychu, skąd takie niedopatrzenie?
Interesuje mnie klimat stricte sci-fi. Mam tu na mysli wielkie futurystyczne miasta, coś jak Total Recall, Łowca androidów czy gra Deus Ex. Dobrze gdyby to były bardziej nastawione na akcję, choć thrillery czy cuś w ten deseń również mogą być. NIE HORRORY.
Oglądałem już naprawdę dużo filmów sf i obawiam się, że...
Siemanko, dwa-trzy lata temu oglądałem film prawdopodobnie produkcji amerykańskiej, bo cała akcja dzieję się w stanach ( zakładam california) którego tytułu nie mogę sobie przypomnieć. Film był o dwóch nastolatkach którzy kradną z parkingu Mustanga z lat 50-60. Jak się okazuje później w bagażniku znajduję się gruba...
Dzień dobry,
poszukuję listy dialogowe, napisy do Polskich filmów, seriali w formie tekstowej.
Filmy:
Symetria
Dzień świra
Jak rozpętałem drugą wojnę światową
Sztos
Sztos 2
Chłopaki nie płaczą - Posiadam
MIŚ - Posiadam
Kiler
Kiler-ów 2-óch
Psy
Psy II: Ostatnia krew
Poranek kojota
Pitbull Nowe...
Szykam filmu w ktorym glowny bohater przyjeżdża do (?) szpitala chyba dla chorych umyslowo w interesach do jednego z pacjentow... Niestety sam zostaje jednym z oacjetow pod przymusem... W tym szpitalu ludziom podaje sie cos w wodzie do picia... On odkrywa ze sa to jakies ryby (?)..... Zgory bardzo dziękuję za pomoc
Szukam lekkich/przyjemnych/fajnych ale nie głupich filmów, czyli filmy typu American Pie itp. odpadają.
Nie będę podawał przykładów żeby nie naprowadzać na jakiś konkretny gatunek.