Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam. poszukuje filmu ... jedyne co pamietam to jacyś znajomy wyjechali do opuszczonego miasteczka .... gdzie atakuja ich wilki i nie mogą oni z tamtąd wyjechać ... ktoś może pomóc ??

film "Duck Butter" kiedy będzie dodany do bazy? bo od jakiegoś czasu pałęta się po Netflixie a tutaj ani widu ani słychu, skąd takie niedopatrzenie?

Nie pomyślałam o komentarzach wybaczcie za mój błąd

Interesuje mnie klimat stricte sci-fi. Mam tu na mysli wielkie futurystyczne miasta, coś jak Total Recall, Łowca androidów czy gra Deus Ex. Dobrze gdyby to były bardziej nastawione na akcję, choć thrillery czy cuś w ten deseń również mogą być. NIE HORRORY.

Oglądałem już naprawdę dużo filmów sf i obawiam się, że...

Siemanko, dwa-trzy lata temu oglądałem film prawdopodobnie produkcji amerykańskiej, bo cała akcja dzieję się w stanach ( zakładam california) którego tytułu nie mogę sobie przypomnieć. Film był o dwóch nastolatkach którzy kradną z parkingu Mustanga z lat 50-60. Jak się okazuje później w bagażniku znajduję się gruba...

Czy może ktoś wie co to za utwór zaczynający się od tej minuty?

Dzień dobry,
poszukuję listy dialogowe, napisy do Polskich filmów, seriali w formie tekstowej.

Filmy:
Symetria
Dzień świra
Jak rozpętałem drugą wojnę światową
Sztos
Sztos 2
Chłopaki nie płaczą - Posiadam
MIŚ - Posiadam
Kiler
Kiler-ów 2-óch
Psy
Psy II: Ostatnia krew
Poranek kojota
Pitbull Nowe...

Szykam filmu w ktorym glowny bohater przyjeżdża do (?) szpitala chyba dla chorych umyslowo w interesach do jednego z pacjentow... Niestety sam zostaje jednym z oacjetow pod przymusem... W tym szpitalu ludziom podaje sie cos w wodzie do picia... On odkrywa ze sa to jakies ryby (?)..... Zgory bardzo dziękuję za pomoc

Szukam lekkich/przyjemnych/fajnych ale nie głupich filmów, czyli filmy typu American Pie itp. odpadają.

Nie będę podawał przykładów żeby nie naprowadzać na jakiś konkretny gatunek.

Czy zna ktoś taki film Matka dzieckiem (córka) była w jakimś hotelu czy mieszkaniu chyba dosypano jej coś do jedzenia bo gdy obudziła się dziecka w łóżeczku już nie było prawdopodobnie był w to zamieszany jej maz i ta matka była w stanie zrobić wszystko aby znlalezc swoje dziecko ?