Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Starszy pan miał wypadaek samochodowy (pawdopodobie), mloda kobieta ratuje go, zabiera ze soba pamietnik albo listy (nie pamietam) tego pana, ktore byly dla niego bardzo wazne, pewnego dnia przychodzi do niego i oddaje ta cenna rzecz, a ten starszy pan jest bardzo wdzieczny i opowiada swoja milosna historie to sie...

W filmie chodzi głownie o uciekanie przed deszczem, ale nie takim zwykłym gdyż jest on toksyczny, tak jakby padał kwas z nieba. Grupa ludzi próbuje uciekać gdyż kontakt z tym deszczem zabija. Na końcu filmu jest scena w samochodzie, siedzą w nim ojciec, matka, dziecko i chyba dziadkowie, ,mają kilka pocisków w...

Parę lat temu obejrzałam film,bodajże na siódemce.Mężczyzna chyba dwanaście lat temu stracił syna który zaginął kiedy spędzali dzień razem,po 12 latach dzwoni do niego jakąś chyba koleżanka z policji i informuję go że na jakimś placu budowy został znaleziony szkielet dziecka sprzed 12 lat ale okazuje sie że to jego syn...

więcej

Parę lat temu obejrzałam film,bodajże na siódemce.Mężczyzna chyba dwanaście lat temu stracił syna który zaginął kiedy spędzali dzień razem,po 12 latach dzwoni do niego jakąś chyba koleżanka z policji i informuję go że na jakimś placu budowy został znaleziony szkielet dziecka sprzed 12 lat ale okazuje sie że to jego syn...

więcej

więcej

więcej

jak wyżej , bardzo mi na tym zależy :)

Cześć
Mam problem ze znalezieniem filmu, który oglądałem spory czas temu, jak wiadomo nie pamiętam nazwy. Ale spróbuje streścić. Pewna kobieta miała chyba dwójkę dzieci, ale została chyba porwana przez pewnego faceta, który ją przetrzymywał w lesie a jej dzieci w jakiejś szopce. I nie pamiętam co się działo dalej, ale...

więcej

Dalej! Zaczynam ja :)

Akcji: Rambo: Pierwsza krew :)

Wojenne: Czas Apokalipsy + Pluton :)

Thriller kryminalny psychologiczny: SIedem :)

Horror Sci-Fi: Obcy ósmy pasażer nostromo (Alien) + The Thing (John Carpenter) :)

Horror: Obecnośc + Nawiedzony (Nie wszystkie domy rodzą się złe) :)

Fantasy:...

Siema szukam filmu której nazwy nie pamiętam, jedynie to wątki fabularne.
Było coś że typek zaprosił 2 panienki do domu palili trawę itd, wkońcu przyszedł jego wujek, jak dobrze pamiętam to mu wpieprzył i porwał te dziewczyny. Jedną z tego co pamiętam postrzelił gdy uciekała w wodzie. Było coś że właśnie ten cały...