Witajcie, tak się składa że jutro wyjeżdżam za granice.
Polecicie mi jakieś fajne horrory do oglądania po drodze?
Moje ulubione filmy to:
Obecność 1 i 2
Naznaczony 1,2,3
Rasa
Droga bez powrotu 1,2,3,4,5,6
Opowieść o dwóch siostrach
Dark water
Ring
Egzorcyzmy Emily Rose
Ostatni bardzo spodobała mi się fabuła gry Until...
jak możecie wymieńcie tytuły.. dawno nie oglądałam żadnej fajnej komedii a bardzo bym chciała.... wiem ze pewnie były podobne tematy na forach ale nie chce mi sie szukać wiec proszę o pomoć z góry dziękuję
A więc tak:
1. Mężczyzna (chyba ateista) przeprowadził się do domku na przedmieściach. Po pewnym czasie na ścianach jego domu od zewnętrznej strony zaczęły pojawiać się jakieś plamy, których próbował się pozbyć. Jednak jednego dnia je zamalowywał, a drugiego było ich nawet więcej. W pewnym momencie jego sąsiadka...
Pamiętam tylko fragment kiedy kilka lat temu mnie przez chwile koledzy zamknęli w pokoju i sam oglądałem. Była tam babka przy stole z rękami przy oczach i szła powoli w stronę jakiejś dziewczyny/chłopaka. Nie wiem czy nie jest to jedna z części The Ring.
Witam, film jest o kilku księżach/zakonnikach i chyba zakonnicy, którzy postanowili zamieszkać razem w domku gdzieś na odludziu. O ile dobrze pamiętam film jest dość świeży. Niestety pamiętam tylko tyle.
tylko ja tak mam że jak wchodzę na jakiegoś aktora to nie pokazuje mi jakie jego filmy już oceniłem...?!
Co się dzieje, nie ma info ile filmów z kimś obejrzałem!
Pomocy!
Cześć,
Mam problem. Gdy chce ocenić film wyskakuje mi komunikat, że nie zapisało oceny i należy odświeżyć stronę. Problem w tym, że to nic nie daje. Nadal nie mogę nic ocenić.
Też tak macie? Czy może jest jakiś limit w ocenianiu?
Film w który m był sobie gosciu , dostał się na plantacje w kolumbii chyba z jakąs mafia , jak go wiezli to miał worek na głowie. Jak dojechali to jakis inny powiedział do grupki facetów " zapłace wam potrójnie" ale jeden do niego strzelił , jak odjezdzali i lezał ranny to widział głownego bohatera jak był uczepiony...
więcejA więc od długiego czasu strasznie chciałabym obejrzeć jeden z moich dawnych ulubionych filmów niestety zapomniałam tytułu ;/ Film jest o rudej dziewczynie, która udaje narzeczoną przyjaciela brata, ponieważ jego ojciec jest chory i chcę spełnić jego marzenie. W między czasie jej mama bierze ślub. On ma romans z dawną...
więcej