Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Cześć :) polecicie jakieś filmy o wybuchu epidemii / apokalipsie nie koniecznie o zombie ?? np. bardzo podobały mi się filmy "Jestem Legendą","the Divide","Pojutrze","the Colony","Droga"...wymieniłam pare żeby było wiadomo mniej więcej co bym chciała :D

Akcja dzieje się prawdopodobnie w XIX wieku, Zona i kochanek zabijają męża w łódce, a po jego śmierci mieszkają z teściową, która dostaje zawału lub jest sparaliżowana. Proszę o pomoc!!!! :)

Witam, szukam nazwy filmu, który miałem kiedyś okazję kawałek obejrzeć, ale nie pamiętam nazwy, tylko pamiętam, że był chłopak, który umiał świetnie grać na fortepianie, nie znał chyba nut, świetnie ze słuchu potrafił odtwarzać grane przez innych utwory, akcja chyba działa się na statku też, tyle pamiętam

Już o niego pytałam niestety nie dostałam odpowiedzi. Zatem spróbuję jeszcze raz :) film o dziewczynie, która postanawia odszukać swoja matkę. Matka zostawiła ją jak bohaterka była jeszcze mała. Aktorka chyba na coś choruje. Ma ciemne włosy za ramiona. Na plakacie jest chyba główna aktorka ze swoim chłopakiem opierają...

więcej

Cześć kiedyś oglądałem film był fantastyczny ale nawet nie pamiętam tytułu a z filmu parę scen pamiętam a więc
Była to kobieta która wzięła ślub z amerykanem aby dostać visę, była ona żoną jakiegoś bogatego dupka, później jakoś się z tym pierwszym spotkała, próbowali uciec ale ten jej bogaty mąż nie dał jej odejść i...

więcej

Na jakiej stronie mogę oglądać "Elementary"(tak ogólnie seriale) bez płacenia i bez żadnych limitów? Znalazłam jedną stronę, ale gdy włączam serial odpala się kilka innych stron i boję się, że wgra mi się w końcu jakiś wirus.

oglądany jeszcze z kasety vhs, grupa młodych ludzi przyjeżdża do domku w lesie, no i... właśnie nie wiadomo co... pamiętam że była przejmująca muzyka i po kolei bohaterowie ginęli albo znikali i nikt nie wiedział co się dzieje, coś ich tam atakowało, przed czymś uciekali chyba ale nie było pokazane co lub kto bo jak...

więcej

Kiedyś widziałem film ,bardziej fragment... Grupa znajomych pracowała bodajże w wesołym miasteczku ,sprzedawali tam bilety (nie wiem czy wszyscy ),wiem ,że jeden z bohaterów zaproponował ,żeby zpalili trawę .. tak wiem bardzo mało ,ale tylko tyle kojarzę..

Jeżeli nikt nie skojarzy szukam filmów o tematyce...

Film zaczyna się od ślubu. Kobieta wyjeżdża z mężem do domku jakiegoś letniskowego pewnie, w ramach podróży poślubnej. Po czasie, mąż zaczyna się dziwnie zachowywać i okazuje się że zamordował swoich rodziców. Pamiętam też, że kobieta w pewnej scenie obudziła się na materacu na jeziorze. Ten film oglądałem dawno, rok...

więcej

ciezko mi okreslic dokladnie o jaki mi chodzi wiem jedno jest to film typu dramat historyczno wojenny typu Ironclad 2: Battle for Blood grupa rycerzy czy tez wojownikow walczy w imie nie pamietam czego czy to ziemmi czy by pomscic kogos , koncowka jet taka ze chronia sia w forcie gdzie dochodzi do decydujacej...