Byłem dzisiaj w kinie i był trailler jakiegoś nowego horrory, gdzie lekarz w pewnym momenicie powiedział, że list jest napisany po Polsku. Kobieta kontaktowała się z duchami poprzez jakąś grę
Hej :) Oglądałam dawno temu film, w którym kobieta (bodajże piosenkarka) traci głos w wyniku nadużywania alkoholu i narkotyków. Bliscy starają jej się pomóc, ale na próżno. Umiera. Pamiętam scenę, w której siedzi pod mostem?molo? i pije, coś jej się śni? i nagle postanawia zerwać z nałogiem.
Ktoś może coś kojarzy?...
Witam. Szukam kilku filmów.
1. Kosmitka przybywa na Ziemię i poszukuje zdrowego partnera, który ma ją zapłodnić, ale ciągle trafia na cukrzyków, narkomanów, lub obciążonych w inny sposób, więc kontynuuje swoje poszukiwania, partnerów morduje.
2. Film jest psychologiczną analizą filmowego dorobku Alfreda Hitchcocka....
witam szukam filmu który niegdyś oglądałem. mianowicie facet w filmie miał jakiś dar że widział kobiety nago lub ludzi nago Prooosze Pomoocy za cholerke nie znam tytułu
Witam szukam film gdzie 2 gości porywa dziecko z domu i jada z nim przez USA potem ten jeden zabija gościa z broni i jedzie sam z chłopcem oni obaj się zakolegują (chłopiec i mężczyzna) Gość nie cierpiał bicia dzieci.
W końcowych scenach Goś ten zakneblował cała rodzinę murzynów a na sam koniec zginął od strzału...
Grupka nastolatków chce dostać się na największą coroczną imprezę lecz nie udaje im sie dostać dlatego postanawiają zorganizować własna najlepszą imprezę roku w opuszczonym magazynie.
Film musi być maksymalnie 10 letni....
Facet budzi się i nie pamięta swojej przeszłości, miał chyba wypadek i jego samochód wpadł do rzeki gdzieś w centrum miasta, podczas wydarzeń dowiaduje się, że był jakimś terrorystą? agentem? I miał wysadzić jakiś budynek, ale akcja się nie powiodła... Chyba miał wspólniczkę......
Film oglądałem bardzo dawno temu. Jestem pewien, że w kluczowym momencie (jedna z ostatnich scen filmu) jakiś gość otworzył sejf, do którego nie powinien teoretycznie znać hasła. To wszystko działo się na oczach jednej z głównych bohaterek filmu.
Teraz czas na to, co mi się WYDAJE:
film raczej był komedią...