Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Podajcie swoje ulubione, najlepsze wg Was soundtracki :)
(Przepraszam, jeśli kategoria się nie zgadza)

cześć,

poszukuję filmu, a kompletnie nie mogę sobie przypomnieć tytułu i nie mogę znaleźć w google :(

Fabuła:
Sparaliżowany/ na wózku mąż knuje z żoną i przyjacielem intrygę, że oni będą mieli romans i go zabiją dla odszkodowania. Z czasem się okazuje, ze faktycznie mają romans i postanawiaja zbić męża... ale on...

więcej

Byłam bardzo młoda oglądając ten film (teraz mam 33 lata), więc podejrzewam, że była to produkcja z lat osiemdziesiątych/dziewięćdziesiątych. Niestety nie pamiętam zbyt dobrze fabuły, ale jedna z początkowych scen zapadła mi głęboko w pamięć, bo wtedy była dla mnie mocno przerażająca :) Nie wiem nawet czy zdołałam...

Zwracam się z dość nietypową prośbą, bo potrzebuję filmu, w którym pojawia się wątek ksenofobii. Najlepiej, gdyby tytuł był w miarę popularny. Czekam na odpowiedź

Witam, szukam komedii z chamskim/prostym/niesmacznym humorem coś jak Sąsiedzi i Co wiesz o swoich dziadku

opowiada o ludziach ktorzy otworzyli jakas komore z ktorej wydobyl sie bialy dym,ktory ozywil ludzi na cmentarzach u w kostnicy-zombie atakowaly ludzi,,byl to straszny film realistyczny,na aksecie vhs polski tytol byl powrót do zarażonego świata

Oglądałem go bardzo dawno temu nie pamietam nazwy liczę na pomoc. Był to taki dresZczowiec chyba dwój znajomych jadących samochodem robiło sobie żarty z kierowcy tira. Okazało sie ze ten kierowca był psychopata pojechał za nimi do motelu pózniej ich prześladował itd proszę o pomoc

Witam , mam jedno pytanie co do filmu " Efekt motyla ". Co z tą Kylie , samobójstwo czy jak ? bo wystąpiła w ostatnie scenie więc coś może mi umknęło?

Film USA z lat 90, o seryjnym mordercy. Pamietam początkową scenę jak na brzegu rzeki może morza ktoś znajduje zwloki nagiej kobiety. Zjawia się detektyw w płaszczu prochowcu i zauważa obok kobiety kartę pik, karo? Pamiętam że morderca zostawiał obok ofiar karty. Wiem że film byl w TV
z góry dodaję że nie jest to...

użytkownik usunięty

Hej, nie mogę sobie przypomnieć tytułu filmu, który oglądałem parę lat temu. Chodziło w nim o to, że jakiś mężczyzna potrzebował pieniędzy i pożyczył je (chyba jakiś milion dolarów, czy coś takiego) od nieznajomego mężczyzny przez telefon. Pożyczkodawca w zamian zaproponował, że mężczyzna ten będzie spełniał dla niego...

więcej