Szukam filmów podobnych do the first time w stylu nieśmiały nastolatek
Albo filmy podobne do trzynastki
Że grzeczne dziecko staje się rebelem i wgl
Pamiętam, że były organizowane walki psów i po przegranej walce właściciel(chyba czarny gangster ) zastrzelił swojego psa. Nie pamiętam dokładnie czy to był film czy serial.
Cześć :-)
mam problem ze znalezieniem jednego filmu.
Film oglądałam dawno temu za dzieciaka.
Mianowicie film opiera się o dziewczynie ( blondynka długie włosy) którą rodzice wysyłają do innego miasta na studia i ona tam poznaję zwariowanego chłopaka ( włosy czarne kręcone ) on się śmiesznie zachowuje i ubiera, ale...
Znacie jakieś fajne filmy w lesie albo jakieś porwanie mogą być też na wyspie podobne do gry farcry 3 albo najlepsze jakie ogladaliscie w życiu
HORRORY!
Szukam stosunkowo nowej (2010 to dolna granica) komedii prod. MTV w której dziewczyna zmienia przeciętnego chłopaka w ciacho - gwiazdę rocka, czy szkolnego musicalu.
Jak się nazywa niskobudżetowy horror amerykański z ostatnich lat w którym kobiecie znika narzeczony a zakochany w niej policjant pomaga go szukać? Cała akcja dzieje się na jednej ulicy praktycznie a kluczem jest przejście podziemne,a raczej taki tunel.
siema wszystkim poszukuje filmu młody chłopak od 14 do 16 lat dowiaduje sie ze ma moc czasami przenosi sie do takiego zamku gdzie sa jacys jego ludzie ktorzy mu pomagaja, naprowadzaja go i musi kogoś pokonać ale żeby to zrobić musi znaleść znaki dlatego w jakiś sposób czasami prznosi sie w czasie zeby je znalezc wiem...
więcej