Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam, szukam filmu, który dzieje się w jakiejś jungli czy coś w tym stylu. Pamiętam tylko jedną scenę jak mężczyzna zostawia auto na górce i ów samochód stacza się z niej. Ten zaczyna go gonić XD Wiem że trochę mało informacji ale może ktoś zna. Pozdrawiam.

Grupka nastolatków chce dostać się na największą coroczną imprezę lecz nie udaje im sie dostać dlatego postanawiają zorganizować własna najlepszą imprezę roku w opuszczonym magazynie.

filmu fabularnego. O kobiecie, która pracuje jako reporter wojenny; jej rodzina powoli się z tego powodu rozpada i reporterka ma zdecydować, czy porzucić swoje zajęcie, czy zrezygnować z domu, jaki ma.

Witam, poszukuje horroru w stylu obcego.
W skrócie jakiś potwór/mutant czy kij wie co gania się z naszymi bohaterami po statku czy innym ciasnym obiekcie.

Grupka nastolatków chce dostać się na największą coroczną imprezę lecz nie udaje im sie dostać dlatego postanawiają zorganizować własna najlepszą imprezę roku w opuszczonym magazynie.

Grupka nastolatków chce dostać się na największą coroczną imprezę lecz nie udaje im sie dostać dlatego postanawiają zorganizować własna najlepszą impreze roku w opuszczonym magazynie.

Dobra wiem że trochę dramatycznie zatytułowałem tego posta ale sprawa jest prosta.
Bardzo bym prosił o jakieś fajne Polskie filmy z lat 70/80/90

Podawajcie tytuły najlepiej kilka , wtedy będę mógł odpisać czy widziałem czy nie, gdybym miał wypisać co oglądałem co nie to trochę by mi zeszło :D.

PS: na 300000%...