Szukam filmu, który oglądałem bardzo dawno temu, to chyba kryminał ale nie jestem pewien. Film opowiada o seryjnym mordercy, który porywał ofiarę i osobę bliską ofierze, następnie torturował ofiarę a ta by ocalić swoje życie musiała zabić swoją bliską osobę wciskając przycisk. Morderca w ten sposób chciał udowodnić ze...
więcejOglądałam ten film dobrych kilka lat temu i pamiętam tylko jedną scene, a chciałabym znaleźć ten film. Mianowicie 2 dziewczyny wypływają łódką, jedna z nich ma złamaną noge, zaczynają sie całować i w pewnym momencie ta druga wrzuca tą ze złamaną nogą do jeziora. Jeśli ktoś wie co to za film to z góry bardzo dziękuje za...
więcej
Witam poszukuje filmu o agentach którzy są uwiezieni na jakieś wyspie są to agenci róznych wywiadów po cia fbi itp.
Mogą oni chodzić po wyspie ale o okreslonej godzinie musza stawic sie w swoim domu przed telewizorem z zegarkiem z tego co pamietam wokół wyspy sa miny w wodzie który sie dezaktywują jak jest zrzut z...
Szukam filmu, który oglądałem bardzo dawno temu, to chyba kryminał ale nie jestem pewien. Film opowiada o seryjnym mordercy, który porywał ofiarę i osobę bliską ofierze, następnie torturował ofiarę a ta by ocalić swoje życie musiała zabić swoją bliską osobę wciskając przycisk. Morderca w ten sposób chciał udowodnić ze...
więcejSzukam filmu, który oglądałem bardzo dawno temu, to chyba kryminał ale nie jestem pewien. Film opowiada o seryjnym mordercy, który porywał ofiarę i osobę bliską ofierze, następnie torturował ofiarę a ta by ocalić swoje życie musiała zabić swoją bliską osobę wciskając przycisk. Morderca w ten sposób chciał udowodnić ze...
więcej
Witam, więc szukam filmu w którym mężczyzna robił z kobiet żywe seks lalki. Było tam coś takiego, że on chyba obcinał im nogi, ręce i wyrywał zęby.
Właściwie to nie nie jestem pewna czy to w ogóle był film, ale mam nadzieje, że tak.
Z góry dziękuje za pomoc!
film z lat 70 opowiadający o losach polskiej partyzantki w walce z ruskami przybliżony tytuł filmu "nie ma drogi powrotnej"proszę się tym tytułeem nie sugerować może to być film produkcji ZZSR.Na końcu filmu/serialu partyzanci zostają rozstrzelani w brzozowym lesie.
Wielka prosba do kinomanów, szukam tytulu filmu z rodzaju chinskich sztuk walki, czasy dynastii, stosunkowo nowa produkcja. Zarys fabuly: byl wladca wiochy (syn generała?) ktory zlecil zabojstwo swojej siostry (?) miejskiemu rzeźnikowi. Temu sie jednak nie udało za co został przez ów władce skazany na śmierć. Uszedl z...
więcejWitam, poszukuję horroru z ciekawą i wciągającą fabułą. Jedynym haczykiem jest to, że musi być średnio straszny (nie chcę odwiedzać przyjaciółki w psychiatryku :D). Odpadają zjawiska paranormalne, preferowany rozlew krwi w stopniu umiarkowanym. Mam nadzieję, że coś poradzicie. Z góry dziękuję za pomoc. :)