Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Czesc szukam tytulu piosenki. Gdzie josh jest na probie z dziewczynami on wtedy powiedzial "zatanczcie bawcie sie nikt nie patrzy" i wtedy puscil ta piosenke

Akcja rozgrywała się w obozie koncentracyjnym. Ginekolog usuwała ciąże kobiet w obozie.

Szukam fajnego filmu sci-fi coś podobnego na pandorum znacie jakies tytuły ?

Witam, szukam filmu, pamietam tylko ze byl tam mezczyzna ,ktory byl zolnierzem i wyjechal z dziewczyna na wyspe gdzie jej szef otwieral kurort wypoczynkowy, w trakcie otwarcia kurortu terrorysci zaatakowali wyspe, mezczyzna musial uratowac dziewczyne i cala wyspe, film dosyc nowy, od 2 godzin go szukam.

Parę lat temu, około 10, bodajże na Ale Kino! widziałam fragmenty kameralnego thrillera, prawdopodobnie SF, który zawierał następujące elementy:
- istnieje ogromne poczucie zagrożenia, ludzie znikają, umierają na skutek zarazy, bądź porywa ich jakaś siła
- rzecz się dzieje w opustoszałym, zabitym dechami miasteczku
-...

więcej

Witam! Mam twardy orzech do zgryzienia. Poszukuję filmu, dość starego. Oglądałam go ładnych paręnaście lat temu, jednak na pewno jest jeszcze starszy (może lata 60-70). Wydaje mi się francuski bądź włoski. Obraz kolorowy bardzo podobny jak w Żandarmie z Saint Tropez. Informacje mam bardzo okrojone, ale pamiętam taki...

więcej

Szukam filmu o grupie ludzie ktorzy przyjezdzaja do jakiegos domu (nie znaja sie) i nie moga sie wydostac poza jego okolice, czas tak jakby staje w miejscu...w domu sa zapasy jedzenie,puszki itd...

Hej wszystkim, potrzebuję odnaleźć tą produkcję gdyż chce oprzeć na niej projekt do szkoły, prosiłbym o pomoc i z góry dziękuję. O
glądałem go w zeszłym lub na początku tego roku i chciałbym wrócić. Otóż akcja dzieje sie w USA w mieście gdzie bardzo prześladowani są czarnoskórzy i chyba do tego chrześcijanie. Cała...

Poszukuję amerykańskiego thrillera z którego pamiętam tylko tyle, że rodzice przywożą nieprzystosowaną córkę do szkoły prowadzonej przez zakonnice i potem ktoś zaczyna mordować. Jedno morderstwo zostaje chyba popełnione kijem do hokeja (o ile nie pomyliłam filmów).

Witam. Kiedys obejrzalam film na canal+ ale nie moge sobie przypomniec tytulu ani aktorow. A wiec opisze fabule a jesli ktos sie orientuje to prosze o odpowiedz. Kobieta slynie z wypiekow. Marzy o wlasnej restauracji. W spadku otrzymuje wille na wsi jednak wspolwlascicielem jest biznesmen z wielkiego miasta. Ma zamiar...

więcej