Kilka lat temu widziałem taki film.
Pewna nastolatka chce się zabić. Idzie w stronę okna by z niego wyskoczyć. Powoli się zbliża. W tym samym czasie w jej głowie toczy się bitwa o to by ona nie popełniła tego samobójstwa. Sama ona w swej głowie idzie przez ciemne tunele i korytarze. By na końcu stoczyć walkę z samą...
Szukam filmu w ktorym demon przechodzil z czlowieka na czlowieka po dotyku i wtedy widzieli oni na zielono. Wydaje mi sie, film byl o religii, o Biblii ale nie jestem pewna po widzialam doslownie fragment w TV. Film nie wygladał na nowy i prawdopodobnie byl produkcji amerykanskiej. Daje 5% na to ze grał tam Will Smith....
więcejWybieram się jutro do kina. Waham się między "Legionem samobójców" a "Jasonem Bournem". Co polecacie?
Znacie może jakiś polski film w którym występował członek zespołu Rammstein ? jak tak to co to za film i który to muzyk? ;p
Witam, chce obejrzeć wszystkie części "Gwiezdnych wojen" czy możecie mi pomoc od której zacząć i isc dalej?
WYMIEŃ 5 NAJLEPSZYCH SERIALI WEDŁUG CIEBIE!
MOJE TO:
1. DWÓCH I PÓŁ
2. WALKING DEAD
3. ARCHIWUM X
4. PRISON BREAK
5.TRZECIA PLANETA OD SŁOŃCA
Widziałam go dość dawno; pamiętam że były w nim czworaczki - siostry o rudych włosach, a pod koniec filmu okazało się że była jeszcze jedna siostra, której istnienie zatajono.
proszę, polećcie mi coś, co sami oglądacie.
- serial i niekoniecznie musi mieć pierdyliard sezonów
-coś w miarę lekko podanego, w stylu Mike i Molly, Sugar Rush, A to Z, Doręczyciel, Miodowe lata
- nie musi to być popularne i szeroko rozmuchane w mediach
- żadnych kryminalnych (tych obejrzałam mnóstwo)
- hity w...
Przedwczoraj wyświetlił mi się na Youtube w ramach reklamy zwiastun filmu. Gatunek - coś jakby akcja, sensacyjny. Pamiętam tylko jedną scenę. Na lotnisku(?) mężczyzna przepycha się przez tłum i mówi "przepraszam, ja jestem z USA", sugerując w ten sposób, że należy mu się pierwszeństwo.
Ktoś może oglądał ten...
Poszukuje filmu w którym pewien aktor /piosenkarz ( *niepotrzebne skreślić ;) ) chcąc wybielić swój wizerunek umawia się na randkę w ciemno. Dziewczyna początkowo nie robi na nim wielkiego wrażenia, ale potem wiadomo ochy achy, jak to w tych filmach. Szukam, szukam i nie mogę znaleźć. Dodam jeszcze, ze to na pewno nie...
więcej