Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam zboczonych, chamskich i wulgarnych komedi. Dajcie jakieś propozycje może ktoś poda coś co nie oglądałem

Pamiętam tak :
Koleś był na początku w trumnie , potem akcja chyba toczyła się na pustyni , inna scena był przykuty łańcuchem do dużego kaktusa .

Witam, poszukuje dość starego filmu lub serialu właśnie z tym aktorem. W filmie było trzech kolegów w tym jeden Żyd, którzy otwierali w Łodzi właściwie budowali fabrykę włókienniczą jedną z głównych ról grał właśnie Olgierd Łukaszewicz. Z góry bardzo dziękuje za pomoc. Pozdrawiam

Poszukuje tytulu prwnego serialu ktory ogladalam dawno temu na poczatku lat 90tych. Nie pamietam dokladnie o czym byl, a mam tylko przeblyski jakichs scen. Bylo bodajze rodzenstwo - brat i siostra. Mieli oni jakies nadprzyrodzone zdolnosci ale chyba je ukrywali przed innymi. Pamietam tylko scene jak jakis czlowiek...

witam,
poszukuje filmu w którym na ziemie spadł metal który żył i po złączeniu sie z innymi metalowymi ziemskimi przedmiotami ożywiał je.

Dziękuje zz góry za pomoc. Pozdrawiam serdecznie :)

Ogólnie oglądałem go dawno temu i dzisiaj sobie o nim przypomniałem,fabuła wygłądała tak:
Ogólnie jakaś para pojechała chyba w jakieś góry i tam w chatce był zabity człowiek (stary) i przy nim była jakaś laska,która po dotknięciu jej przewidywała przyszłość jeszcze coś było związane z wyspą wielkanocną :P

Witam. Oglądałem spory czas temu pewien film chyba był to gatunek sf, a mianowicie był o więźniach którzy mieli wewnątrz brzucha bomby, które zaczynały pikać i potem wybuchać jeżeli dany więzień się nie słuchał, pamiętam też zakończenie, kiedy główny bohater walczył z ciężarówką która poruszała się bez kierowcy. Wiem...

więcej

To była opowieść o takim bardzo sprytnym człowieku, ale nie pamiętam wiele. Chyba tylko jedna scena została mi w głowie - gdy zaplanował on napad na chyba galerię malarstwa, ale tego nie jestem pewien, zrobił to w taki sposób, że wykorzystał sporą grupę jednakowo ubranych mężczyzn z takimi samymi walizkami. Wyprowadzał...

więcej

Witam!
Szukam filmu o niemowlaku wychowanym przez ninja. Gdy dorósł pomagał ludziom. Pamiętam kilka scen z tego filmu. Staruszek uczył go poruszać się na przykładzie kota - czyli bezszelestnie. Jako dorosły uwolnił zakładników przetrzymywanych w wieżowcu, po którym nocą musiał się wspiąć. Pomagała mu przyrodnia...

Poszukuję filmu lub bajki w której chlopczyk mieszkający na wsi po wypiciu eliksiru zmieniał się w postać bajkowa małych rozmiarów. Dostał się do podziemnego świata gdzie zakochał się w córce króla. Walczyli razem ale zły książę stworzył armię z owadów powiększając ich eliksiem. Zaatakowali miasto. Chlopczyk wraz z...

więcej