Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Jak myślicie o czym są takie filmy bo na fw są takie kontry sam taką zgłosiłem.

Szukam rysunkowej animacji o chłopczyku i dziewczynce którzy spędzają wakacje u dziadka i babci na łodzi. Dziadkowie zajmują się chorymi morskimi zwierzętami, leczą im złamania, wyplątują z sieci i wgl. Pewnego dnia rodzina wyławia z wody żółwicę. Nie pamiętam co jej dolegało, ale wiem że w pewnym momencie rodzeństwo...

więcej

Szukam tytułów, w których jeśli nie głównymi postaciami, to ważną rolę odgrywają sędziowie sportowi, z naciskiem i zainteresowaniem na sędziów bokserski. Będę wdzięczny za każde info w tej materii

Witam. Jak w tytule. Chodzi mi o filmy, w których bohater przechodzi jakąś przemianę, fizyczną(np: wyrabia swoje ciało dzięki ciężkiej pracy, lub przechodzi jakąś rehabilitację)Lub umysłową. Wiem, że trochę dziwna tematyka. Na pewno widziałem wiele filmów z takim motywem, chociażby Rocky, gdzie główny bohater dzięki...

więcej

Kiedyś oglądałem film o takiej kobiecie, co chyba traciła wzrok i zaczął ją nachodzić w domu taki chłopiec od gazet No i tam na koniec ten chłopiec umarł i była scena jak trzech takich samych chłopców ogląda pogrzeb z drzewa :( Tylko tyle pamiętam, a o tytule myślę już dobre kilka miesięcy :/ Pomóżcie

szukam filmu w którym dwoje osób rozmawiają ze sobą telepatycznie, pamiętam że było coś tam z wypadkiem na sankach i że ta kobietę mąż zamkną w psychiatryku.
Na koniec ona uciekła z domu i się spotkali.
ogarnia ktoś temat?

Witajcie ,
Tak jak napisałem wyżej poszukuję tytułu o filmie który w większości rozgrywa się w więzieniu. Oglądałem go bardzo dawno lecz spróbuję powiedzieć co tam w nim było.
Więc tak, kojarzy mi się coś takiego że na początku jechali autami z jakąś paczką czy czymś, zatrzymali się w takich jakby chatach nad...

Witam, parę miesięcy temu na filmwebie oglądałem zwiastun filmu, jedynie co pamiętam to, że obsada składała się z kilku gwiazd i robili oni jakiś napad z czerwonymi kominiarkami(?), ktoś kojarzy może jaki to byl film?

Witam poszukuje tytulu filmu z 1998-2010 film o dwoch kolegach ktorzy po latach spotykaja sie w barze przypadkowo jeden jest taka cma barowa opryszkiem a drugi wlasnie stracil prace sciga go windykator ma zone i dzieci. W barze spotykaja nadziana kasa pare mloda laska i starszy gosciu kolo 50 ktorzy daja kase za to...

więcej

Hej. Będąc dzieckiem oglądałam (kilka razy na pewno) film ze Schwarzeneggerem, którego gdzieś zamknęli i brał udział z kilkoma innymi, silnymi facetami w jakimś wyścigu na śmierć i życie i oczywiście, tylko jemu się udało. Nie jestem pewna, ale był chyba jeszcze motyw, że on miał dziecko i organizatorzy tego "konkursu"...

więcej