Poszukuje filmu, który ogladalam kiedyś na HBO. Były dwie przyjaciółki, jedna mieszkala tylko z ojcem, którego ciągle nie bylo i więcej czasu spędzała u tej drugiej. Nagle do klasy doszła pewna dziewczyna. Zaczęła się przyjaźnić z ta co była sama z ojcem, tamta nie miała czasu dla swojej przyajcioki bo ciągle spędzała...
więcej
Witam,z jakiego filmu to cytat? :) bardzo proszę o pomoc :)
Bez względu na to co usłyszysz nie wolno ci otworzyć drzwi
-Jest ich tam więcej?
-Nie otwieraj i już
Piszcie w komentarzach fabułę filmu którego poszukujecie, im więcej informacji tym lepiej :)
Pamiętajcie, że limit to 1000 komentarzy :)
Szukam filmu:::::::
Chodziło w nim o to, że mężczyzna miał brać ślub, ale jego matka siedziała na strychu i nie chciała z niego zejść. Potem nawet tańczyła i rozmawiała tam z...
Cześć!
Mam spore wyzwanie dla Was - poszukuję filmów i dokumentów, które w sposób ironiczny/absurdalny komentują geopolitykę, militaria. Przykładem jest Fahrenheit 9/11, ale chciałbym poznać pozycje innych autorów. Chodzi o komentarz, dokument, który nie pokazuje czegoś neutralnie i bezstronnie, jak np. programy na...
Witam,
Szukalem na filmwebie filmu i o dziwo nie moglem znalezc. Znalazlem go pod innym tytulem.
Wczoraj kupilem film w jednym z angielskich sklepow. Tytul to The Nesting i jest z 2015 roku. Skad u Was informacja ze jest to Apparition z 2014? :-) Aktorzy i rezyser sie zgadzaja :-) Rewelacyjny...
Witam. Szukam filmu o dwóch mężczyznach i kobiecie.
Para małżeństwo ucieka na wioskę za bardzo nie wiem przed czym ale to jakiś globalny kryzys, na miejscu zastają tam faceta który się opiekuję domem.
Próbują bo przepędzić ale on się nie daję, kobieta raz jest z mężem raz z drugim gościem, a oni rywalizują. Na końcu...
Szukam rysunkowej animacji o chłopczyku i dziewczynce którzy spędzają wakacje u dziadka i babci na łodzi. Dziadkowie zajmują się chorymi morskimi zwierzętami, leczą im złamania, wyplątują z sieci i wgl. Pewnego dnia rodzina wyławia z wody żółwicę. Nie pamiętam co jej dolegało, ale wiem że w pewnym momencie rodzeństwo...
więcejWitam szukam filmu i nie mogę go odnaleźć :( Pamiętam że fabuła filmu działa się na wyspie bodajże byli tam zesłani nastolatkowie z poprawczaka ale tego nie jestem pewien i był taki jeden gościu który był ciotą i wszyscy się na nim wyżywali i on zawiadomił ojca i jego ojciec chodził po wyspie i z kuszy zabijał resztę.