Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam bardzo wszystkich :). Poszukuję serialu. Był to serial komediowy, coś jak parodia. Wszystko działo sie w starożytności tudzież jakimś magicznym średniowieczu. jestem na 80% pewien, że było to o Odyseji, ale ręki nie dam sobie uciąć, mogło to być coś mniej więcej o podobnej tematyce :P. Mianowicie było tam właśnie...

więcej
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Pomóżcie, jakiś czas temu, co najmniej 4 lata, jak nie nawet kilka więcej widziałem film. Niestety nie pamiętam jego tytułu, liczę, że ktoś może będzie w stanie mi pomóc. Otóż fabuła filmu wygląda mniej więcej tak, że w jakimś budynku, chyba jest to firma/korporacja, zostaje uwięzione kilka osób i te osoby zaczynają...

więcej

Pomóżcie ,jakiś czas temu oglądałem film o meżczyźnie który jechał autem i znalazł przy drodze dziewczynę,która zabrał do domu(jakby ranczo) a ona okazała się nimfomanka.Przykuwał ja do kaloryfera i wgl robił wszystko żeby ja tylko od tego powstrzymać.Zna ktoś może tytuł?Dodam że szukałem na forum ale nie znalazłem

Poszukuję amerykańskiego filmu noir w którym na bohatera rzucono fałszywe oskarżenie, podejrzenie i grozi mu śmierć. Pamiętam sceny na klatce schodowej w biurowcu, stosunkowo dużo ich było, i pomocną kobietę.

Była kiedyś seria komiksów Szeregowiec Mandela to było dobre SF, czy w oparciu o tą serię powstały jakieś filmy? Niekoniecznie pod tym tytułem...

Witam
Poszukuję tytułu filmu który oglądałem ok 10 lat temu.
Akcja filmu rozpoczyna się na stacji benzynowej (na 90%) gdzie świeżo poślubiona para młoda tankuje samochód. Brakuje im kasy więc zastawiają obrączkę Panny młodej.
Podczas tej sceny Pan młody przygląda się fantom już zastawionym w tym lombardzie i...

Poszukuję filmu, który oglądałam bardzo dawno temu . Mężczyzna, bogaty wdowiec spotyka się z kobietą. Jedną z nielicznych rzeczy które pamiętam z tego filmy to to, że mieszkał on w jakimś zamku i ona wprowadziła się do niego. Jenak była służąca jego zmarłej żony nie toleruje nowej wybranki mężczyzny. Z tego co kojarzę...

więcej

Witam
Zwracam się do was o pomoc
Od dłuższego czasu poszukuje fabularnego serialu młodzieżowego z końca lat 80 lub początku lat 90. Serial opowiadał o chłopaku w liceum, który był uzdolnionym rysownikiem. Pewnego razu narysował sobie takiego przyjaciela, który ożył. Będąc dalej jakby postacią rysunkową i mieli różne...

więcej

Szukam filmów, raczej nowych, tak po 2000, najlepiej po ok. 2010 (nie jestem zbyt na bieżąco z nowościami), typowo dla relaksu na wieczory - czyli raczej pogodnych, nieobciążających psychicznie, ale też nie porażających głupotą :) Najlepiej z humorystycznymi elementami, ale nie szukam stricte komedii, już na pewno nie...

więcej