Film którego szukam to komedia.Wydaje mi się ,że to film z ostatnich kilku lat.Chodzi tam o to ,że para bierze kurs przedmałżeński(?) i do tego przygotowuje ich taki ksiądz ,który wprowadza wiele zasad ,których musza się trzymać.(totalnie zapomniałam jak nazywa się aktor grający księdza w tym filmie)Bardzo proszę o...
Poszukuje nazwy filmu (HORROR KOMEDIA)
w tym filmie 2 kolesi jeden chudy drugi trochę grubszy kupują albo wynajmują chałupę nad jeziorkiem gdy chyba płyną łowić ryby napotykają na grupę młodzieży która się kąpie i wygłupia i tam w pewnym momencie dziewczyna uderza głową o skałę wpada do wody a tych 2 kolesi ją ratuje...
film o jakims kolesiu, miał kolegów prawiczków i się tam przechawalali,
kojarze dwie sceny, jedna miała miejsce w kuchni chyba rodzinna kolacja,
gościu siedział przy stole jedli obiad wraz z nimi jakaś gościówa może ciotka, on widział tak jakby nie miała statnika gołe cycki, tak jakby naga siedziała,
druga scena...
Hej, parę miesięcy temu leciał w telewizji pewien dokument, chyba o ISIS lub syryjczykach, nie pamiętam już dokładnie. Pamiętam tylko że był tam jeden mężczyzna przy kości, który na sam koniec jeździł na wózku inwalidzkim, po jakimś wypadku. Byli tam sami syryjczycy. Na końcu jeden siedział na fotelu w zniszczonej...
Głównym bohaterem jest zwierzak o imieniu "Hugo". Mieszka w dżungli z przyjaciółmi malpami do czasu kiedy porywa go jakis koleś na zlecenie bogatych ludzi. Ta zamożna kobieta chce Huga miec jako zwierzaka domowego. Hugo ucieka i probuje odnaleźć drogę do dżungli. Po drodze spotyka kucharza który gotuje mu klopsiki. A...
więcejOglądałam ten film w telewizji jakieś 3 lata temu. Zaczęłam oglądać jakoś od środka więc niewiele mogę powiedzieć. Główną bohaterką jest młoda kobieta - mężatka. Razem z mężem mają małą dziewczynkę (niemowlę) i mieszkają w ogromnym domu, prawdopodobnie w lesie. Historia jest taka, że zaginęło ich pierwsze dziecko - nie...
więcejNie muszą to być wielkie holyłudzkie produkcje, nawet lepiej jeżeli będą to mniej znane telewizyjne perełki. Stare, nowe, europejskie czy amerykańskie: jeden pies. Najlepiej gdyby gatunkowo były dramatami-thrillerami ew. horrorami. Coś o uprowadzeniach, dręczeniach, sadyzmach, morderstwach etc. Czyli tym co tygryski...
więcej