Jak wiecie bardzo rzadko szukam filmó, raczej pomagam ich szukać, ale ten nie daje mi spokoju....
Może to zabrzmi śmiesznie, ale kiedyś widziałem film ale bardzo możliwe, że był to serial, chciałem kiedyś napisać tu na forum, ale to co pamiętam z tego filmu/serialu jest dla mnie troche zabawne i niektórzy użytkownicy...
Jak wiecie bardzo rzadko szukam filmó, raczej pomagam ich szukać, ale ten nie daje mi spokoju....
Może to zabrzmi śmiesznie, ale kiedyś widziałem film ale bardzo możliwe, że był to serial, chciałem kiedyś napisać tu na forum, ale to co pamiętam z tego filmu/serialu jest dla mnie troche zabawne i niektórzy użytkownicy...
Będąc w Hiszpanii, gdy zasypiałam oglądałam w języku hiszpańskim film o dziewczynie która mieszkała na wsi i czytała książki Jane Austen. Ubrana była podobnie do bohaterek jej dzieł i zajmowała się z tego co pamiętam prowadzeniem domu. W głowie utknęły mi dwie sceny - pierwsza to licytacja w której walczyli ( chyba o...
więcejSzukam komedii, prawdopodobnie amerykańskiej/brytyjskiej. Z tego, co pamiętam zaczynała się od tego, że małżeństwo wraz z dzieckiem przeprowadza się do nowego miasta, gdzie dzięki ich synowi poznają nowych znajomych. Ci zapraszają ich do siebie, aby się bliżej poznać. Ich synowie zaprzyjaźniaja się. Sami dorośli...
Chciała bym się dowiedzieć jakim autem (marka i model) jeździli w filmie "ekipa". Chodzi mi o czarne autko z brązową skórą w środku, które dostali w prezencie, miał czerwoną wstążkę na dachu :p
Akcja się dzieje w przeszłości. Główny wątek to walka kobiet o prawo do głosowania. Około dwóch miesięcy temu leciał w TV.
Oglądałam go dawno, z 15 lat temu. Akcja na Bliskim Wschodzie - dziewczynka-księżniczka wychowuje się wraz z rówieśnicą-córką służącej. Razem uczą się tańca i innych "wschodnich" umiejętności kobiecych :-). Służąca ma jednak zdecydowanie więcej wdzięku. Gdy dorosła już księżniczka zostaje przedstawiona swojemu...
Szukam filmu o mieście ukrytym pod ziemią, w którym ciągle panuje ciemność, i jedynym źródłem światła jest jakaś fabryka(czy jakoś tak) jedyne co pamiętam to że jakaś dziewczynka próbuje rozwiązać tajemnice miasteczka razem z kolegą a jedyne co mają to naszyjnik. Na koniec filmu widać wschód słońca i pokazuje dziurę...
więcej