Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Matka miała syna, z którym nie potrafiła się rozstać (w dzieciństwie straciła jednego - wypadł przez okno). Na końcu sam ją zastrzelił, bo zabiła mu dziewczynę (wrzuciła radio do wanny).

Szukam szukam i nie umiem znaleźć :(

co to za film?

Witam ! Szukam pozytywnego, odprężającego i przyjemnego filmu ,może wakacyjnego (Ale niekoniecznie) ALE NIE ŻADNA DURNA KOMEDIA O NASTOLATKACH ,taki miły film wiecie wieś,polana,reggae,wolność :D

film z lat 80/90
na początku jakaś laska dostaje zastrzyk (jest w sklepie) i się wykrwawia (w domu)
później akcja dzieje się na jakimś nowoczesnym oddziale szpitala (wszystko mają zautomatyzowane)
jakiś gościu co "kmini", spada ze schodów i łamie nogę
leży w łóżku i "system" stara się mu ją ponownie złamać
później...

więcej

Ludzie musicie podać wszystkie szczegóły które pamiętacie z danego filmu a my postaramy się pomóc

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Cześć ponownie, może tym razem będę miał więcej szczęścia :)

Czy ktoś z was pamięta może tytuł filmu o następującej fabule:
Młoda kobieta żyje w szczęśliwym związku z facetem. Ich sielankę przerywa jednak była partnerka jej faceta, która z początku jedynie straszy, a później próbuje zabić tę kobietę. Wystraszona...

więcej

Jakie według Was są najlepsze?
Akcji:
-Die Hard
-Rambo; Pierwsza krew?
czekam na dalsze propozycje :)

Wojenne:
-Pluton?
-Czas Apokalipsy?
czekam na dalsze propozycje :)

nwm jak wam to powiedzieć..
Moja koleżanka oglądała film, dawno troszku... i ja nwm jaka była fabuła, tzn mniej więcej wiem, ale wiecie jak to jest - nie pamięta mniej więcej filmu i ja też nie za bardzo pamiętam o czym ona mówiła xd
Mniej więcej pamiętam, że:
-główną bohaterką jest dziewczyna
-chyba chciała...

Ten nasz świat jest zły i brutalny.
Dlatego, żeby uciec od rzeczywistości trzeba znaleźc, prawdziwych przyjaciół, trzeba iśc przed siebie aż dojdziemy do miejsca w którym pasujemy.

~Bartosz.B