Filmy klasy Z (lub też jak mawia moja znajoma klasy Ż - od żałosne) są zjawiskiem specyficznym, acz powszechnym. Jaki był zamysł tworzenia pierwszych pozycji tego typu, czy twórcami kierowały względy finansowe, czy może był to jeden wielki żart - tego pozostaje nam się jedynie domyślać. Nie zmienia to faktu, że obecnie...
więcejOglądałam go bardzo dawno i nie pamiętam tytułu. Ogólnie opowiadał o grupie dzieci, które spędzały wakacje nad jeziorem. Podzieliły się na dwa obozy: Indian i żołnierzy i rywalizowały ze sobą. Żołnierze poszukiwali bazy Indian. która jak się okazało była wielkim domkiem na drzewie, ukrytym w lesie. Film zaczyna się od...
więcej
Bardzo bym was wszystkich prosila o pomoc poszukuje 2 filmow
1 to taki w ktorym grupka ludzi zostaje porwana i trzymana w zamknietym domu, sa mlodzi i starzy ludzie, jezeli chca wyjsc musza zapelnic zielone pole po przez zadawanie sobie nawzajem bolu, pamietaj ze 1 facet jest zdrajca od nich, pamietam scene gdzie...
poszukuje filmow podobnych do dom zły,pokłosie,siedem,róża,lincz,z niecierpliwoscia czekam na wolyn najlepiej zeby akcja toczyla sie na wsi czy czasach okolo wojennych moze byc produkcja kazdego kraju rok tez nie robi roznicy,nie musi to byc brutalny film nie interesuja mnie filmy typu kabrala,uklad...
więcejkobieta bez meza bez dzieci oprowadzala staruszkow po Grecji chyba lub Rzymie... :/ nie jestem pewna.. ale gdzies oprowadzala. pozniej zakochala sie w kierowcy busa ktorym jezdzili . Byl takze jakis staruszek ktory dawal jej znaki jak oprowadzac ich by nie bylo nudno.. :) Ten staruszek pozniej zabawial sie z jakimis...
więcejOglądałam dawno temu film o dziewczynie, która chciała tańczyć czy coś takiego. Niewiele pamiętam, bo to było dawno. Chodziła do jakiejś bardzo religijnej szkoły. Chyba zakochała się w jakimś motocykliście Ogólnie najlepiej pamiętam to że jej rodzice zginęli podczas konkursu tańca, bo się potknęli i inni ich...
Proszę Was o pomoc. Poszukuję bardzo starego czarno-białego filmu z dzieciństwa. Mogę trochę pomieszać ale kilku faktów dość charakterystycznych jestem pewny. Film opierał się na porwaniu profesora i wywiezieniu go na wyspę. Pamiętam że w filmie była łódź podwodna zakończona szpicem na dziobie, przez co atakowała inne...
więcej