mam problem pamiętam tylko małą część filmu i nie umiem sobie przypomnieć tytułu. Ogólnie akcja dzieje się w domu małżeństwa, które ma bodajże 16-letnią córkę. Dopiero wprowadzają się do nowego domu i pomaga im firma przeprowadzkowa, albo budowlańcy tu nie jestem pewna. W każdym razie pomocnicy okazują się rabusiami...
więcejmam problem pamiętam tylko małą część filmu i nie umiem sobie przypomnieć tytułu. Ogólnie akcja dzieje się w domu małżeństwa, które ma bodajże 16-letnią córkę. Dopiero wprowadzają się do nowego domu i pomaga im firma przeprowadzkowa, albo budowlańcy tu nie jestem pewna. W każdym razie pomocnicy okazują się rabusiami...
więcej
cz szukam filmu w którym chłopiec byl więziony przez męższczyzne który staczył malca obrazami psów i wilków z jakiejś ksiązki a mały był chyba niemową drapał swoje rece do krwi gdy się bał i poszedł potem do rodziny zastępczej ale nie traktowali go oni ok zabraniali mu mówić w zyku migowym itp
dzięki z góry
Hej, szukam dobrego filmu który kojarzy się z krajobrazem po zagładzie nuklearnej / apokalipsie. Chodzi o taki wymarły krajobraz wokół. Film musi być na tyle dobry, aby łatwo się kojarzył większości osób. Pomożecie? :)
Elo.
Kilka dni temu czytałem opis filmu, który własnie leciał w telewizji. Wiem, że było tam coś o urządzeniu (?), dzięki którym wiadomo, co stanie się bodajże za 10 godzin i ileś minut. Chyba dwie osoby walczyły z przestępcami, bo wiedziały, że policja coś źle zrobi.
Czy wie ktoś o jakim filmie mowa?
Witam,
czy ktoś mógłby podrzucić tytuły filmów DOKUMENTALNYCH o wojsku? Najlepiej polskie, ale zagraniczne też się przydadzą. Pamiętam, że TVP emitowała wiele lat temu jeden bardzo surowy w odbiorze, tylko za chiny nie mogę znaleźć tytułu. Nie chodzi mi tu o "Kawalerię Powietrzną". Z góry dziękuję.
Kilka lat temu oglądałam w TVP1 piękny film. Do pięknego dworu przyjechał jakiś przystojny szlachcic do swego stryja/wuja. Tam poznaje piękną, ciemnowłosą dziewczynę. Zakochuje się w niej, ale nie mogą być razem, ponieważ są blisko spokrewnieni. Otoczenie chce ich od siebie odseparować, by nie mogli zostać sam na sam....
więcejHorror. Pamiętam tylko jedną scenę- mężczyzna uwieziony w piwnicy( przez przyjaciela poniewaz miał romans z jego zoną) pyta się księdza dlaczego mu nie pomoże sie wydostać stamtąd . Miał chyba na imię Trix. Dziękuję z góry za pomoc:)
mam problem pamiętam tylko małą część filmu i nie umiem sobie przypomnieć tytułu. Ogólnie akcja dzieje się w domu małżeństwa, które ma bodajże 16-letnią córkę. Dopiero wprowadzają się do nowego domu i pomaga im firma przeprowadzkowa, albo budowlańcy tu nie jestem pewna. W każdym razie pomocnicy okazują się rabusiami...
więcejCzesc ponownie poszukuje filmu..niestety nie pamietam zbyt duzo ogladalem go juz dawno temu, wiem tyle ze byl to film o wirusie(ludzie zamieniali sie w zombie) ktory panowal w jakims miasteczku, miasteczko bylo otoczne wielkim murem i nikt poza wojskiem(chyba to bylo wojsko) nie moglo tam wjechac. Nie wiem czy ktos cos...
więcej