Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

http://www.filmweb.pl/film/Happily+Ever+After-1990-259582

1. Pierwszy jest o tym że kobieta będąc z dziećmi na placu zabaw - zapadła w śpiączkę. Obudziła sie po wielu lata h gdy ej dzieci były juz dorosłe
2. Drugi film jest o kobiecie która maz maltetowal fizycznie(bił" a na koncu filmu ja zabił młotkiem
3 trzeci film jest o męzczyznie z wąsem ktorego biła zona
Pozdrawiam

Snow White Happily Ever After (1993 szukam tej bajki bardzo zalezalo by mi jakby była w wersji po polsku bo chciałabym ja pokazac mojemu dziecku jesli ktos wie gdzie moge ja zobaczyc prosze o odpowiedz z gory dziekuje

Jakie znacie filmy fabularne o Szkocji lub z motywem szkockiej kultury ?

hej szukam filmu, nie pamiętam dokładnie czy chodziło o to, że jakaś ekipa filmowa chciała zrobić reportaż i zeszła do podziemi metra i tam były jakieś potwory, czy po prostu grupka ludzi się zgubiła w tych podziemiach i tam też były jakieś mutanty czy coś (kilka filmów oglądałam tego typu)... pamiętam jedną scenę, że...

więcej

Potrzebuję dramat, romans sportowy

http://www.filmweb.pl/film/Abel%27s+Field-2012-648138

Ostatnio zaczęłam oglądać film, ale niestety nie dokończyłam ;) Zaczyna się od sceny jak rudowłosa dziewczyna oddaje swoje prace komisji w szkole plastycznej. Później spotyka się z przyjacielem i umawiają się na świętowanie jej 18 urodzin i dostania się do szkoły. Przed wyjściem na imprezę jej mama próbuje powiedzieć...

więcej

Witam wszystkich
Poszukuję filmu który oglądałem kilka lat temu w TV.
Była to komedia której akcja działa się w czasach Chrystusa lub coś koło tego.
Jedyne co pamiętam z tego filmu to scenę podczas której jacyś asasyni ścigali jakichś ziomków a potem bili się z nimi w taki śmieszny sposób. Wcześniej podczas pościgu...

więcej

Oglądałam go dawno temu,miałam dużo prób żeby później odnaleźć tytuł... Pamiętam mało o nim ale bardzo mi się podobał. Był to thriller o chyba rodzinie która wprowadza się do nowego domu i "ktoś" nie chce żeby tam zamieszkali i pamiętam jeden szczegół że podstawia tej rodzinie dużo węży. Z tego co pamiętam to nie miał...

więcej

Cześć. Szukam filmów poruszających tematykę autyzmu, o dzieciach, chorobie itd.
Znacie coś takiego? Bardzo spodobał mi się film Jack of the red hearts.